8 augusti 2010

Goddag.

Har precis kommit in från stallet och en mysig ridtur tillsammans med Jossan och Manne. Vi red i "kullen skogen" som vi kallar't för att ingen av oss vet vad de heter. Tränade mycket upp och ner för backar, supernyttigt! Framför allt för herr Gurka som verkligen behöver stärka sin bakdel. Han var duktig, avslappnad hela passet och lugn & trevlig att rida.

Han har verkligen blivit mycket lugnare sedan han flyttade till Ljunga. Numera är han helt trafikvan och på Örminge var han nästan omöjlig att rida med i trafik - bara det anser jag som ett riktigt stort framsteg!

Dessutom står han lugnt och trevligt i stallgången när jag borstar och pysslar. Även vid sadling och jag kan lämna honom påklädd i sadel och träns i gången lös, utan att han springer iväg medans jag hämtar hjälm eller liknande. Detta har aldrig gått innan! Han har trampat och studsat i stallgången och vandrat som tusan när jag ska lägga på sadeln. Så skönt att det är borta!

Han är lugnare vid fodring. Attackerar inte längre, utan kan äta i lugn och ro. Och framför allt han vandrar knappt någonting i boxen längre!!


Så jag tror nog att denna flytt var nyttigt för honom. Känns som han har vuxit väldigt mycket på sista tiden! Får se om han blir lika bäng igen när vi flyttar hem till Örminge igen :/


Imorgon, hur som helst, kommer äntligen massören till Gustav! Får se om hon hittar någon låsning eller liknande. Ska iallafall bli skönt och intressant att se vad hon säger. Så mer uppdatering imorgon! Nu ska jag fixa iordning mig för vi ska få gäster :)

pusspuss

 


Kommentarer
Postat av: klara

jag tycker du ska stå kvar på ljunga (a)

2010-08-08 @ 15:59:19
Postat av: www.corallensrodtott.blogspot.com

vad härligt (: hoppas det håller i sig !

2010-08-08 @ 20:17:57
Postat av: Ida Norlin

Så skönt att han slutat med vandringen! Det var inte roligt att mocka åt honom kommer jag ihåg ;)

2010-08-08 @ 20:43:48
URL: http://inhast.blogg.se/
Postat av: Frida

fick ni ingen plats på ljunga? :(

2010-08-09 @ 10:24:17
URL: http://friduusss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback