Tävling Skärlunda

Idag var det dags för en lokal hoppning hos Skärlunda Ryttarklubb med Gustav.

Var ju jag, Marcus och hans pappa Rolf som åkte idag då mamma och pappa är på Bowling SM med Linus. Men allt gick bra. Kom iväg i rätt tid och allt var medpackat! Gustav stod jättelugnt och snällt i transporten hela dagen vilket han inte kunnat göra förut, underbart!!

100 cm bed A
Klockren på framridningen. Allt kändes helt rätt och jag hittade en galopp som kändes bra, hoppade super! Gick in på banan med en possitiv inställning och han hoppade jättebra på första hindret! Sen hamnade tyvärr en ryttare í vägen när jag skulle rida mot hinder två, både miss från mig och henne. Alla hade tagit vägen innanför ett hinder till nr 2, men jag tänkte gå utanför, lite missförstånd. Så jag fick helt enkelt starta om eftersom jag var tvungen och lägga volt och allt, supersnällt av domaren att få starta om på ettan igen! Blev dock lite flackare denna gång och antagligen så tappade jag lite fokus, för jag tyckte inte min ridning var 110 % bra. Så det blev lite nedslag här och var pga att jag tappade galoppen och ridningen - och han sina ben. Men överlag är jag supernöjd för han höll sig lugn! Totalt 20 fel.


100 cm bed A
Klockren även här på framridningen. Hittade verkligen tempo och rytm och hela kittet, kändes kalasbra! Denna runda var min ridning mycket bättre, förutom på linje 3 - 4 (26m) där planen var att rida på 6 galoppsprång. Men när ja var ca 3 galoppsprång ifrån 4an så kände jag "nae, ja måste lägga in ett till". Superdumt gjort eftersom jag då la honom för nära och han petade. Sen gjorde jag tvärtom på 6an där ja istället tänkte "trycker på lite här så går han av stort". Vilket jag borde vetat innan att jag inte skulle gjort eftersom Gustav hatar att gå av stort på hinder, så fick med oss den bommen också :p Annars kaalaasfin och toppenrunda enligt mig! Totalt 8 fel, men så nöjd!

Tackar alla för en trevlig tävlingsdag! Speicellt tack till Marcus och Roffa som ställde upp som förstahands skötare :) Också till bror Fredrik, Sofie, Lukas och Ronja för erat stöd! Samt Alexx och Emelie för ni är så goa :) :) Filmer och bilder kommer!

För att sammanfatta målen jag hade inför denna tävling..

- Rida fram lugnt och tänka possitivt - klarade vi absolut av, kändes toppen!
- Komma igenom startlinjen med en bra galopp - bättre i andra än första, så helt ok.
- Lugn hand, låta honom försöka hitta avstånden själv - till och från men bättre än förut!

Så totalt sett tycker jag att jag klarade mina mål i och med att allt kändes så pass bra!
Fördelen med mål och lyckas - sätt inte upp för höga!


världens bästa pojkar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback