Dag 13 - Den här veckan

Har varit konstig men otrolig skön såhär långt!

I måndags var jag ledig och då spenderade jag halva min dag i stallet, mys. Åkte med Frida till Sharpman och skulle shoppa loss, men kom hem med ett par fula boots.. Något besviken jag var! Åkte hem till min kärlek på kvällen och spenderade den tillsammans med honom ♥

tisdagen så vaknade jag upp hos pojken min. Ledig även denna dag så blev stan tillsammans med Klara. Skulle handla julklappar och kanske något fint till mig själv.. Misslyckat även där då jag kom hem med en julklapp.. Vad har hänt med shoppingen & shoppinghumöret?! Kvällen spenderade jag i stallet med det underbara folket därute. Skrittade en sväng barbacka på Gurkan. Mystisdag!

Igår.. Stall vidrigt tidigt och utsläpp. Skrittade ut en sväng i fantastiskt väder med Gurris. Sedan blev det jobb 12.00 - 18.00, direkt hem till moster Anci som fyllde år. Massa tårta omnomom!

Dagens lilla torsdag bjöd på tidig stalldag och ett lättare dressyrpass på Gurris i ridhuset. Egentligen ska han ju ha vintervila nu, men blev ändrade planer pga provridningar osv.. Efter stall var det jobb 12.00 - 20.30.

Imorgon är det fredag och då blir det jobb 09.00 - 18.00 sen stall. Sen blir det lite.. annat. Sen blir de antingen fredagsmys, fredagsdepp eller lite afterwork med nåra fina arbetskamrater. Den som lever får se!

Lördagen består av sovmorgon ♥ sen stall och provridning. Sen lite stallmys och kanske hem och baka eller nått annat avslappnande. Sen utgång med arbetskompisarna hihihi

Söndag. Troligtvis en bakisdag på ICA mellan 11.00 - 17.30, sen stall. Om ja har tur får ja väl träffa han ja tycker om mest också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback