Fortsatt tjafs

Oh jag är så trött på detta tjafs i ridningen. Är så himla tråkigt att vi ska behöva tjafsa i 30 minuter när han går superbra dom sista 10! Tappar liksom suget att fortsätta.. Kan ju inte bara ut och rida i snön och pulsa i skogen hela dagarna heller. Måste ju faktiskt träna så vi kommer någonstans. BlääÄ, kan träningarna komma igång nu!


När han är sådär i ridningen känner man bara "oh ska bli så skönt att sälja honom", men när man står med honom i staller och i boxen är han ju supermysig och då känns de jättebra! Men men kan ju inte behålla en häst bara för att den är snygg och mysig, tyvärr. Måste ju faktiskt fungera i ridningen också om man ska komma någonstans. Så vet inte hur jag ska göra förtillfället.


Orkar inte, eller hinner inte skriva. Har sjukt mycket just nu, inget jag kan ta här men ni får stå ut med snabbuppdateringar framöver!

puss tess


Kommentarer
Postat av: Klara

usch vad tråkigt! :( du får försöka tänka att allt slit blir något possitivt i framtiden vad du än bestämmer dig för ! :)

2010-01-26 @ 17:58:41
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: ellen

Jag tycker så synd om dig! Men han tjafsade ju ännu mer med alex, visst förståligt hon prövar att rida en gång . men är han riktigt igenom kollad, kanske sitter någon låsning eller nått skit nånstans, en tanke, världens mesta kramar till dej. Du är FANTASTISKT duktig!<3

2010-01-26 @ 19:25:46
Postat av: Anonym

Ja jag säger samma, låt någon equiterapeut/fysioterapeut kolla igenom han. Det brukar verkligen göra susen vid sådanhär saker. Tjaffsar han även vid tömkörning/longering ?

2010-01-26 @ 23:26:58
Postat av: alexx

han kommer ge sig med tjaffsningarna det känns ju. han behöver bara arbetas rätt ett tag så kommer han sluta. han tjafsar när man stället krav på honom. jag ville ha honom på ytter och kunna lätta av i inner för att han inte ska hamna bakom och det känner inte han för. fortsätt kämpa och rid rätt och slappna av så kommer du få ordning på honom! och när ni kommer igång och tränar så du får hjälp kommer du märka skillnaden :)

2010-01-27 @ 07:46:12
Postat av: milla

Vår häst hade en liten jäkla låsning i sadelläget, lite behandling på klinik och fick tillbaka en underbar häst!

2010-01-27 @ 11:35:01
Postat av: Olivia

Om det går över efter en stund och han blir fin så tror jag säkert att det är något som kommer bli bättre med tiden, och att det kommer gå fortare och fortare att få honom dit :) Han är ju inte så gammal så det kommer säkert med styrkan :)

2010-01-27 @ 13:05:12
URL: http://enligtolivia.blogspot
Postat av: Malin

Jag förstår hur du känner då jag varit i samma sits! Det måste vara kul att ha häst med tanke på hur mkt tid o pengar man lägger ner! Vissa ryttare & hästar passar bara inte ihop. Men visst är det tråkigt när man älskar sin häst. :(

2010-01-27 @ 19:23:46
URL: http://mindcooler.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med alexx till viss del, men jag tycker ändå det kan vara värt att kolla han, eftersom jag tycker att du ridit han rätt så länge liksom och det borde gett sig redan nu tycker jag iaf.

2010-01-27 @ 22:47:19

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback