Helgen som varit

Har inte hunnit med någon som helst uppdatering i helgen, men jag tror att ni har klarat er iallafall.

I fredags var jag hos Klara på förmiddagen och fotograferade, bilder kan ni se i tidigare inlägg. Var en trevlig stund tillsammans med henne. Efter fotograferingen med Klara blev det vidare till stallet och ta hand om mina djur. Fick på mig ett nytt uppdrag som jag ska ha lite fram tills vi åker till Thailand. Ska hjälpa KB med inridningen på ett sto. Hon heter (eller kallas kanske?) Ida, är ett sto född 2005, kommer inte ihåg exakt stam men vet att hon har Quite Easy lite längre bak, typ morfar tror jag. Går dock som 4åring iår då hon har haft föl. Henne ska jag iallafall hjälpa till lite med, hänga på, rida så mycket det går osv. Och gjorde detta för första gången då i fredags, hängde lite och sen skrittade och travade lite i lina, gick mycket bra. Min lilla man fick, tyvärr, vila. Jag blev för lat!

Igår, lördag blev det stallet en liten stund bara. Red Gustav på åkern i snön, massvis med galopparbete. Han var sjukt på tå, men inte så konstigt kanske. Sista 10 min var han iallafall riktigt fin och kunde galoppera på i ett bra tempo i en bra form. Hade en bra rytm helt enkelt!

Idag, söndag gick jag upp till VRF men mannen. Alexandra (Gustavs förra ägare) kom och skulle testa honom lite. Hon hade med sig sin dressyrpolle, Milan som jag fick rida lite på också. Tyvärr såg jag inte så mycket när Alexx red eftersom jag själv red. Men har tittat på filmen nu och tyckte det såg bra ut. Min första tanke var dock "shit så liten Alexx är" hihi men som sagt, gick bra. Hoppas hon tyckte det var lite skillnad på honom iallafall. Milan då, som jag red. Inte min typ av häst riktigt, men det var kul att rida annat! Avslutade med några skutt på honom, riktigt duktig! Dressyrhästar kan ;) hihi





Blir nog ingen veckans blogg denna vecka. Funderar på att ändra det till Månadens blogg istället då jag känner att jag inte riktigt hinner kolla runt på massa bloggar. Har ju vissa som jag läser konstant, men kommer aldrig kunna fylla ut en blogg i veckan under ett helt år ;) hihi så kanske bli lite ändring där..

puss tess


Kommentarer
Postat av: nichole

BLOGGTIPS!

amanda gullströms blogg! Hon är verkligen jätte inspirerande!

www.nogg.se/amandaG

2010-01-24 @ 16:06:40
Postat av: Klara

Åh måste ju vara oa's ida :) hon är finis. Efter landlord - quite easy . Hinner du ses i veckan? Har massor att skvallra om ;)

2010-01-24 @ 17:55:20
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: Maria!

varför sålde dom gustav?

2010-01-24 @ 18:18:12
Postat av: Anonym

GUD VAD GUSTAV HAR BLIVIT FIN! helt underbar häst!

2010-01-24 @ 19:26:08
Postat av: Johanna

Vilken kanon fin häst han är när han släpper till! Ligger en stjärna där inne!

2010-01-24 @ 19:47:02
URL: http://jmmnk.blogg.se/
Postat av: Lussa

Såg att du fått några avenssjuka kommentarer lite längre ner, usch ta inte åt dig, din blogg är den bästa hästblogg jag läst ! Visst ibland gråter jag till det du skriver, men vem gör inte det ? Hoppas du fortsätter blogga aktivt :)

2010-01-24 @ 20:45:07
Postat av: sandra

Vilken trevlig och bra hästblogg du har! Definitivt en blogg jag numera kommer läsa dagligen. Fina hästar på filmerna =D

2010-01-24 @ 23:38:33
URL: http://teamjohansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad är det för stam på Milan? Den var fin!

2010-01-25 @ 01:44:10
Postat av: alexx

tack för att jag fick rida honom :) jag tycker ju så gräsligt mycket om den lille hästen! det där är precis min typ av häst, nätt i typen, lätt i handen raka motsattsen mot milan. x) Kul att få lite omväxling :)

2010-01-25 @ 14:19:45
Postat av: Helene

Du rider riktigt bra Alexandra, så mjukt och harmoniskt. Håller med om att hästen passar dig!

2010-01-26 @ 12:17:29

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback