Motivationsbrist

Ridningen idag gick åt helvete. Vet inte vad som spökade runt i huvudet på den lilla mannen. Men ingenting fungerade och för första gången tror jag så gav jag upp. Jag orkade inte bråka, jag orkade inte ens försöka, jag sket i det rent ut sagt. Efter 25 minuters skrittarbete, försök till lite trav och bara bråk så kände jag bara - "NEJ! Nu får de fan va bra, jag orkar inte.."


Jag har verkligen kommit tillden gränsen nu. Jag saknar motivationen att fortsätta, kämpa. Jag längtar något extremt till Thailand nu. Bara få komma bort från allt, typ alla negativa människor som klagar på  att deras jobb är så tungt, att dom tjänar så dåligt, att dom aldrig är lediga - var för i helvete glada att ni ens har ett jobb! Folk som inte kan se nått possitiv, som bara ser fel och som bara ser sitt egna bästa, istället för ett puscha andra för att det ska gå lika bra för dom. Komma bort ifrån hästarna! Nog de jag längtar efter mest! Två veckor utan någon som helst tanke på stall, häst, ridning, mockning - ja allt! Sååå skönt att Gustav ska iväg o "ridas till" då. UNDERBART! Och som jag känner just nu, idag, så kommer jag sälja honom när jag kommer hem. Hur ska jag kunna fortsätta när motivationen är borta? Vad ska man göra när motivationen är som bortblåst?

puss tess


Kommentarer
Postat av: Carro

Du kommer hitta tillbaka till motivationen vännen, tids nog i alla fall. Alla har sina perioder och så är det bara.



Tycker det är synd att du och G inte hittat varandra med huvudsaken för att kunna gå vidare i sin träning är trots allt just det, att man trivs ihop. Om det är såhär det känns, och fortsätter kännas, så gör du nog rätt i att sälja honom och istället försöka hitta det du vill ha i en annan häst istället. Men det är trots allt upp till dig, och oavsett vad du väljer att göra så kommer jag alltid stå bakom dig. Det vet du (det är vad jag hoppas att du vet i alla fall).

2010-01-19 @ 15:31:16
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vad trist :( Jag vet hur det är .. Ibland bara orkar man inte... Jag vet hur det är att känna att man inte orkar. Sen om man inte känner att man inte trivs med hästen så är det nog svårt att hitta tillbaka till motivationen :S

2010-01-19 @ 15:45:39
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Malin

Du skulle ha en mer färdig häst som du kan ut och ha roligt med. Du har gjort så mycket med många hästar från inridning och de så det skulle nog inte sitta fel om du hade en häst som kunde hjälpa dig att få tillbaka motivationen och intresset igen.

2010-01-19 @ 17:11:50
URL: http://malinarmittnamn.blogg.se/
Postat av: johanna

Ibland är det bästa att inse sanningen - att man kanske inte passar så bra ihop som man hoppades. Och då är det ju faktiskt lika bra (för både dig och G) att gå skilda vägar. Även om det e tråkigt!

2010-01-19 @ 19:25:42
URL: http://vihastalskare.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag har också, periodvis så dålig motivation att jag bara vill strunta i allt som har med hästar att göra - men det blir alltid bättre! Tycker iaf att du verkar göra ett kanonjobb med Gustav, filmerna att döma har han ju gått framåt mycket på kort tid :)

2010-01-19 @ 19:43:14
URL: http://enligtolivia.blogspot.com
Postat av: Jossan

synd att ni inte passar! Fin häst det där... Vart ska han på tillridning då?



Hoppas allt löser sig och att du hittar motivationen fast kanske med en häst du känner att allt klickar till 100

2010-01-19 @ 20:20:27
URL: http://josefinmagnusson.blogspot.com
Postat av: Jossan

sv: Okej, så det är dom ska rida han den tiden då? Det kan inte vara nåt för Klara då? Har fattat det som att hon ska sälja Panzar...

2010-01-19 @ 20:24:48
URL: http://josefinmagnusson.blogspot.com
Postat av: Helene

Håller med Malin i hennes kommentar. Dessutom tror jag du skulle tjäna på att träna för ngn regelbundet. vad jag sett i din blogg rider du inte frekvent för någon tränare. Sånt gör jätteskillnad för motivationen, särskilt som du verkar rida själv väldigt mycket. Man behöver ngt att motiveras av dvs regelbunden feedback och stöd från en tränare, att sitta själv blir dels väldigt ensamt och sen är det som bäddat för att snurra fast i gamla spår eller bli motivations lös när man känner att man kört fast.

Lotta Björe och c/o är ju inte direkt tränare du kan säga dig träna för regelbundet, det är väl mer en fråga om en enstaka clinik här och där ngn enstaka gång? STOR skillnad mot att träna regelbundet för tränare till vardags. Inte ens proffsen sitter själva - alla behöver en coach. : )

2010-01-19 @ 21:39:12
Postat av: Jennie

Alla passar inte, så är det bara. Himla tråkigt, men jag tycker du ska göra det som känns bäst för dig själv :) tänk lite på dig själv! Kanske behöver du en paus från allt som har med hästar att göra? Eller kanske känner du att du vill ha en mer "redo" häst, som du slipper utbilda och bara kan ha kul med! Ibland får jag en känsla av att du gör allting för att du måste, tänk på dig själv och gör något för att det är roligt vännen :) är man påtvingad något blir det inte bra i slutänden och det tror jag du vet själv också :)

2010-01-19 @ 21:40:12
URL: http://dresssyrryttaren.blogg.se/
Postat av: alexx

om du står utan häst ett tag sen så vet du att du alltid är välkommen att rida hos mig :) Plus att jag tror till hundra procent att du får åka ut nån gång i bland och rida sam om du skulle vilja. (:

men jag skickar sms till dig om när vi kan rida. (: tror du behöver komma upp på en mer rutinerad häst så du ser att det är skoj igen. För jag vill inte att du ska sluta helt bara för att du säljer gustafo. Nu när jag ska bli VRF ryttare å allt!

2010-01-20 @ 08:19:34
Postat av: Karin

du har en superfin häst! jag undrar vart ska han "ridas" till? om jag har fattat rätt så ska du sälja honom när du kommer hem från thailand, eller?

2010-01-22 @ 17:20:18

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback