25 juli 2010

Först och främst, tack för alla fina kommentarer, ni är supergulliga!

Nu är sista dagen arbetad på mitt sommarschema, nu återgår jag till mina 9-21 4 dagar i veckan, känns ganska segt faktiskt. Hinner knappt med häst, vänner och familj på de sätt jag vill. Då föredrar jag nog sommarschemat..

Hur som helst så har jag gått och blivit sjuk, känner mig helt förstörd, är bara trött och sliten hela tiden. Orkar ingenting, har ingen matlust - vill bara sova. Så blir skönt med en ledig dag imorgon, hade nog inte pallat jobb då.

Gustav fick sig en ordentligt borstning idag, de var han välförtjänt av! Fin blev han dessutom. Dock skulle han behöva ridas, men som sagt, jag finner verkligen ingen ork! Och då är de ingen mening med det, för ridningen blir inte bra då i vilket fall som helst..

Men nu slutar vi deppa! Blir mys framför TVn med familjen ikväll (eftersom min älskling också är sjuk.) pusspuss!


Har haft jobbiga tankar nu ett tag. Eller samma tanke egentligen som jag alltid haft. Gustav.. På ett sätt vill jag sälja honom för att han ska få de bättre. Någon som orkar rida honom iallafall sex dagar i veckan, som klarar av honom och rider honom på ett bra sätt. Ger honom de bästa helt enkelt. Jag försöker verkligen, jag gör mitt bästa. Men de känns inte som att de är tillräckligt alla gånger.. Samtidigt, vad skulle jag ha om jag sålde Gustav? Skulle jag hinna med nått överhuvudtaget? Dessutom, skulle någon häst någonsin göra mig sådär lycklig och engagerad som Peisan gjorde? Tveksamt, då känns de som att ja likagärna kan behålla Gustav, för jag tycker om honom. Bara tråkigt för de känns inte som ja klarar av honom. Men ska inte deppa ihop nu, detta ska gå - nångång!


Kommentarer
Postat av: Carro

Hoppas verkligen att allt det jobbiga ger med sig, och att det löser sig på bästa sätt. Finns här.. <3

2010-07-25 @ 22:21:29
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: maria

förösk att inte ha så höga krav på dig själv. Du klarar honom bra och tar ju mycket hjälp för att få det ännu bättre!! Jag tror knappast att Gustav mår dåligt och tycker att du tar hand om honom dåligt :) Ni har ju utvecklats massor sista tiden så om du nu börjar känna att du trivs med honom bättre, så finns det ju ingen som helst anledning att sälja honom. Han kan nog bli riktigt bra oavsett om det är du eller någon annan som matchar honom, så jag tycker inte du ska känna att du inte är bra nog. Ni ser ju mycket mer sammspelta ut nu:)

2010-07-25 @ 22:24:41
URL: http://mariabagenholm.blogg.se/
Postat av: Emblem

Du kikar väl in på min ridsportsblogg då och då va? :)

http://emblems.blogg.se/hast

2010-07-25 @ 22:26:11
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Anonym

jag tycker du klarar av honom jättebra! ge aldrig upp, se vilket framsteg ni har gjort nu. Jag ser verkligen fram emot att se er fortsätta utvecklas tillsamans. Och om du tycker om honom + fortsätter utvecklas så ser jag ingen anledning till att sälja. Ni är bra!

2010-07-25 @ 22:39:59
Postat av: ENTREVISTA, - lär känna bloggarna!

Du har en väldigt fin blogg :)

2010-07-25 @ 22:50:43
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: Rabab

Checka in min blogg och kommentera gärna!:)

Jag skriver om allt mellan himmel och jord. Mode, shopping, skolan, vänner, politik, tankar, åsikter och dagens citat:) Uppskattas verkligen!:-)

Ett inlägg om dagens ungdomar och framtiden finns uppe på bloggen nu!:)

Är du inte intresserad så förlåt om jag störde<3

2010-07-25 @ 22:57:55
URL: http://verbavolantscriptamanent.blogg.se/
Postat av: ellie

Vad jobbar du med för något då, efter som du har så långa arbetsdagar :))

2010-07-25 @ 23:23:23
URL: http://elliesss.blogg.se/
Postat av: Eroooticaaa

Hej! Kolla gärna in min nya sex & kärleksblogg. Det kan ju bara kul med något annorlunda, roligt och lärorikt:)

Där skriver jag verkligen om allt, och jag har en massa kategorier som för henne/honom, sexnoveller, kontakta mig, sextips, ställningar, myter osv:)

2010-07-25 @ 23:24:52
URL: http://eroooticaaa.blogg.se/
Postat av: Alexx

det kommer gå! :) tänk på vilka framsteg ni har gjort på sista tiden. jag tror verkligen på er nu!

2010-07-26 @ 09:47:57
Postat av: Frida

Jag håller med märran, du gör ett jätte bra jobb med honom tess! Det finns nog inte många som skulle lägga ner så mycket pengar och ork på honom som du gjort.

2010-07-26 @ 10:43:36
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tycker du har gjort stora framsteg som sagt :) Om du behöver hjälp kan han få bo hos mig ett tag, Tin Tin är ju behandlad :( usch! missar alla roliga tävlingar, inte kunnat rida ordentligt på hela sommaren! Letar ju efter en häst att rida, träna o tävla - vet du någon så hör gärna av dig! :)

2010-07-26 @ 16:02:56
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Linda

Inte ge upp nu tess, ni har kommit så himla långt tillsammans & han har verkligen börjat trivas med dig & man ser mer glädje i honom när du rider nu, så ge inte upp fortsätt kämpa lovar att d kmr ge reslutat :)

2010-07-26 @ 22:03:08
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: Ulle

Vad jobbar du med?

2010-07-26 @ 22:58:07
URL: http://livetitun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback