Midsommar 2010

Hoppas att alla har vaknat till nu och framför allt nyktrat till såhär efter midsommar!
Själv är jag både vaken och nykter!


Hade en supertrevlig midsommar, precis som vanligt!
Vi var hemma hos Filip på Södra Finnö, helt underbart i skärgården. Vi hade strålande sol och verkligen fantastiskt sällskap. Började med att sätta upp tält och allt sånt precis när vi kom, sedan var det dags för lunchen och den årliga snappsen. Fy fan, jag hatar verkligen snapps! Men en gång om året får man helt enkelt trycka ner en.

Sedan blev det fotboll för vissa, ja, vi fick ju höra ett x antal gånger att det "faktiskt var fotbolls VM", at this day, who cares?! Men men, för oss andra blev det tårtbakning, självklart med den officiella inbakade prinskorven! En sväng ner till midsommarstången blev det självklart också. Dock tjurade folk ihop efter att en gammal gubbe blivit arg så det blev inte så mycket dans iår, men vad gör det? Fotboll och bad bjöds de på också.. oj oj oj!

Alltmänt underbart mys hela kvällen, minns knappt vad vi egentligen gjorde, men tiden gick och vi hade det verkligen super! Lite grillning blev det framåt 23-tiden, även en tipspromenad som älskling fixat. Jag kände mig hur säker som helst på alla svar, men självklart vann jag inte! Framåt midnatt blev det dans på bryggan och fy fan vad roligt det var! Så himla tråkigt att detta bara händer en gång varje år!

Avslutade kvällen med lite snack på altanen i solnedgången (eller var det soluppgång?). Myggorna var förjävliga! Kom i säng runt 04-tiden, resten höll sig vakna till ca 05-05.30. Underbara midsommar, inte en droppe regn heller!

Började sedan "dagen efter" utan frukost, grät nästan så hungrig jag var! Sedan städning, där det självklart alltid ska finnas någon som absolut inte tänker hjälpa till och hej och hå - att man ens orkar!! Men jag städade på ganska bra, ville ju hem och äta ;) hihi kom hem runt 15-tiden och då blev det ett efterlängtat mål på Mc Donalds (pizzeria helvetet var ju stängt!).

Tack för världens bästa midsommar (som jag nog säger varje år!) längtar redan till nästa år! En stor fet puss till alla deltagande! ♥


Kommentarer
Postat av: Martina

Tack själv du :D

2010-06-27 @ 21:17:52
URL: http://zoomintome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback