Videoklipp

Nu kommer äntligen filmen från träningen hos Björn igår.
Tog as lång tid att ladda upp den, men här kommer den iallafall :)


Kommentarer
Postat av: Lina

Stora framsteg!! Jättekul!! Tycker han går bättre och bättre ju längre in i passet, alltså när han blir varmare. Vad säger Björn om honom? Att han är så pass "svår" ändå. Själv hade jag nog inte haft tålamod med en sådan häst, så du är verkligen duktig som kämpar på. Känns som man hade behövt sin tränare bredvid varje pass. När ska han hem igen?

2010-06-01 @ 11:19:24
Postat av: Emelie

Jääääääklar va det smattrar ifrån kameran, ni måste fått 1000 bilder =) hihi. Inte hittat inställningen på vår än, iofs inte tagit tag i det heller.. kanske skulle börja med att öppna instruktionsboken :)

2010-06-01 @ 12:30:01
URL: http://emakvist.blogg.se/
Postat av: Anna

Du rider honom riktigt bra här tess!

2010-06-01 @ 14:13:06
Postat av: Anonym

Jag hade nog åkt in och röntgat igenom hästen bums, främst knän, rygg, länd och kors. Han ser oerhört otillfreds ut, kniper oerhört bak, trippar, studsar i galoppen och vill gärna byta galopp bak hela tiden, och vill inte alls lägga något vad kallas tyngd på bakpartiet. Jag har svårt att tro att detta skulle bero på att han är "svår", du är jätteduktig och gjort ett fantastiskt jobb med alla dina andra hästar.

2010-06-01 @ 14:52:48
Postat av: Alexx

jag som känner till hans släkte skulle fortfarande hålla på att han är svår! Hoppas att du orkar härda ut sen när han kommer hem också för vilken skillnad det är. jag ärså glad för din skull tess! det är så kul att se! :) Ge inte upp, du är super bra! :)

2010-06-01 @ 20:05:46
Postat av: Rebecka

men vad tråkig han är, kryper bakom eller slår ifrån sig, hoppar o studsar, hjälper inte till för fem öre.

Jag beundrar dig som har tålamod med hono, han kommer säkert kunna bli jättefin.

Jag hade blivit galen o gett upp för länge sedan.

2010-06-01 @ 20:13:54
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med om att han borde röntgas från topp till tå, spec rygg. Har haft en liknande häst som jag kämpat med i 6 år, och uppfödaren/säljaren sa precis som Alexx, "den är bara svår", "jag vet hur mödernet var" osv... Iaf, röntgade tillsist och den stackars hästen hade kissing spines modell värre i hela sadelläget, två utskott var tom omlott!! Denna häst gick precis som Gustav, och detta säger jag inte för att vara taskig, utan för jag har själv varit med om detta och lagt massor massor med pengar på min häst, och var dum som inte kollade upp den dirket utan lyssnade på uppfödaren. Så det är endast därför jag talar om detta, inget annat, det får du inte tro Tess! Dessutom vet jag att du skulle röntga han snart, men jag hade nog gjort det så fort som möjligt, tiden går och han kostar pengar under tiden, man får upp hoppet om att det ska gå att fixa problemet att det bara är ridningen osv.. vilket det också bara kanske är i detta fallet, det vet ju ingen än. Men jag kände att jag ville dela med mig av mina erfarenheter, vill inte att någon ska behöva uppleva samma tråkiga historia.

2010-06-01 @ 22:04:31
Postat av: Sofia iaa Boström

Ser bra ut trots att han är lite trälig. så länge han inte har ont så är det bara att kämpa vidare! :)



Skulle vara kul om man fick en liten utvärdering sen från träningen, typ vad han tyckte om hästen och vad du ska göra när han gör si och så och vad du ska träna på...:)

2010-06-01 @ 22:31:22
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken skillnad. Jättekul att se faktiskt! :)

2010-06-02 @ 14:42:40
URL: http://eemmasvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback