19 september 2010

19 september, i söndags alltså, så var jag som sagt på äventyr i Kalmar tillsammans med min brors fru, Sofie. Vi åkte 08.30 mot Kalmar och jag måste säga att resan dit på 2½ timme gick otroligt fort och vi hade det riktigt trevligt i bilen! Vad var det vi gjorde nu då i Kalmar?

Jo - vi kollade såklart på häst! Eller rättare sagt ponny :-)
Dagens äventyr handlade om ett ridponny sto, fux på 126 cm efter Veronas Bo-Gi RP född 2008. En jättesöt liten ponny med ett fantastiskt litet huvud! Hon hade även supertrevligt steg och verkade ha ett gott psyke. När vi var där fick hon även prova på att löshoppa för första gången, duktig ponny måste jag säga. Gav ett fint intryck!



Tyvärr kände både jag och Sofie att det fortfarande var aldeles för mycket jobb på denna lilla dam och ett för långt framtidsprojekt för att bli en barnponny inom 2-3 år. Hade det dock bara varit jag som skulle köpt och haft som underhållning under vintern så hade jag nog köpt den. Men jag är för stor för att rida in och träna B-ponny själv ;-) Men en jättefin ponny om någon söker b-ponny! Så då fick ni veta vad jag gjorde i Kalmar, en söndag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men? visste ni inte att den var två år bara innan ni körde dit då? Brukar ju vara lite jobb då och inget man tänker som barnponny.

2010-09-22 @ 20:33:56

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback