10 april 2011

Trött och sliten efter gårdagen, men det är bara le och se glad ut. Tog mig iallafall en ordentlig sovmorgon, min kropp behövde den verkligen! Åkte ut till stallet vid tolv tiden och fixade iordning allting och pysslade om min finaste Gurris, som fortfarande ser lite trött ut. Imorgon ska jag skicka iväg ett bajsprov för att se om han har mask, sen ska jag öka på maten lite för och se om han blir lite piggare. Är de inte bättre nästa vecka åker jag till kliniken och tar blodprov på honom. Kan som sagt vara fällning osv, men jag vill vara på säkra sidan. Inte van att han är så "lugn och seg" ;p hihi

Issa fick prova Gurkan idag, lite lätt på banan. Han testade henne och stretade emot lite i början. Men efter ett tag slappnade de båda av och det såg jättebra ut! Issa är verkligen superduktig och jag är så glad att hon faktiskt vågade prova honom. Förhoppningsvis blir det fler gånger då jag älskar Issas ridning. Hon är mjuk, men bestämd och berömer mycket och ofta - precis så som Gustav älskar!

Bildbomb blir det i nästa inlägg, här får ni bara ett smakprov :)


Kommentarer
Postat av: Eleonor - Vinn smycke värde 395 kr

Hej! Skulle vilja skicka ett mejl till dig - vad är din adress?

/ Eleonor

2011-04-10 @ 20:40:14
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej Tess!

Vilken fin bild på Cocke :D haha dressyrhästen fick bli hopphäst för en dag ;)

Mitt tips är att du ska prova att ge Gurkan haemolytan, för mina hästar var ochså lite sega nu när de börjar fälla och de kommer hem från belgien och allt och dom får byta foder och sådär :S dom blir lite sega och "oglada". Men jag tycker verkligen att du ska pröva för jag märker verkligen jätteskillnad !Bara ett litet tips! Lycka till !

2011-04-10 @ 21:31:34
Postat av: Rosanna

Jäklar vad snygg han är!

2011-04-10 @ 21:44:13
URL: http://kattmedpistol.blogg.se/
Postat av: Kristin

Verkar som om det är flera hästar som är rätt trötta och sega just nu faktiskt :)

2011-04-11 @ 09:02:48
URL: http://kristinxandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback