13 april 2011

Känns faktiskt väldigt ovanligt att vara ledig en onsdag då det sällan händer. Men jag har njutit, det lovar jag :-)

Hade utsläppet i stallet imorse, dock började jag morgonen med en härlig frukost i lugn och ro - nästan det bästa med de lediga dagarna då jag är en riktig frukost människa! Var i stallet strax efter halv nio och släppte ut djuren, fixade iordning i stallet och pysslade lite. Som vanligt när jag är ledig så är jag lite extra långsam med allting, förstår inte varför?

Longerade Gustav i pessoaselen idag, kändes lite behövligt efter två dagars uteridning. Han såg jättefin ut och inte ett dugg spänd, dock var det väldigt tungt på banan så han blev trött ganska fort. Konditionsträning nästa! Har verkligen slarvat med konditionsträningen nu under vintern, inte okej. Lite massage och ompyssling efteråt innan han fick gå ut i hagen och få lite lunchhö.

Passade på att fotografera syskonen Örnborg innan jag åkte hem också då de skulle hoppa på utebanan. Tyvärr var det ju jättetråkig väder i form av moln och regnstänk så bilderna blev därefter.. Men var superkul att se hur fin Kasper har blivit, bra jobbat Frida! :D Även Wille är ju helt fantastisk, så bilderna blev väl skapliga haha

Var hemma strax innan halv två, då åkte jag och min fina pojkvän och handlade. Vi har gjort något helt annorlunda idag, nämligen bakat! Så sant som det är sagt så bakade vi en aldeles ljuvlig pecannötspaj! Vi såg nämligen på Pluras kök igår där de gjorde jus denna paj och vi bestämde oss redan då att - den måste vi göra! Supergod kan jag säga! :-) Nu har Marcus åkt till grabbarna och här sitter jag, ensam.. Ja skicka lite bilder till Frida och leka lite i photohop, kanske försöka mig på en ny design.. Den som lever får se!


Pecannötspaj - Bild lånad från TV3.

Kommentarer
Postat av: lisen

Var i h*lvete köpte du pekannötterna?

Ifall svaret är typ "Maxi", VAR isåfall? ;P

Älskar pecannötspaj! xD

2011-04-13 @ 21:26:16

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback