2 april 2011, videoklipp

Gud så skönt, nu är det helg och fyra dagars ledighet väntar - som jag ska njuta! :)

Dagen har spenderats på ICA mellan 10.00 - 17.30, en helt okej dag. Jag trivs med mina arbetskamrater som lättar upp och gör arbetet lite bättre. Skulle ha haft insläppet i stallet och pysslat om Gurra efter att jag slutat, men då har min käraste mamma redan fixat allt. Underbara mamma, tack! ♥


Gårdagens träning då?
Jodå, jag var nöjd. Det känns så underbart att Gustav går åt rätt håll och att det syns så tydligt vilken utveckling han gjort, bara på den senaste månaden! Vi jobbade på samma sak som sist, dvs halvhalter, övergångar, sidförflyttningar och att spåra. Jag måste börja tänka lite mer framåt i travarbetet just nu då vi lätt säckar ihop och rider lite i undertempo och då åker även nacken för lågt. Något mer spänt igår än vanligt, men det var som sagt riktigt rörigt i ridhuset också, så inte så konstigt.

I galoppen jobbade vi med övergångarna och att ha honom rund runt innerskänkeln och att jag ska våga lätta min innerhand och att han ska ligga kvar i samma takt som innan. En jättenyttigt arbete då jag gärna låser mig!

Vi fortsätter att träna på min sits, att jag ska komma djupare ner i sadeln och nästan tänka lite bakåt med mitt överliv. Sen måste jag våga slappna av i mina axlar och få dom lite mer tillbaka. Annars jobbar vi på som vanligt med halvhalterna, övergångarna och sidförflyttningarna. Både Marie och jag var nöjda efter gårddagens träning och för en gångs skull är det riktigt roligt att rida och träna dressyr :D Nästa träning på torsdag!


Kommentarer
Postat av: Alexx

det är skönare med att träna på Ekängen då slipper man massa andra i ridhuset. Förr när marie hade träningarna på resbro såg det ut sådär fast minst 1 häst till samtidigt och då stod inga still som anna gjorde! Fast samtidigt är det ju nyttigt men inget skoj tycker jag. Han blir ju verkligen bara finare för varje gång. Snart kanske du blir en dressyryttare istället för hoppryttare! :D

2011-04-03 @ 09:43:26
Postat av: Caroline

Vad har du filmat med?:)

2011-04-03 @ 13:28:38
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback