4 april 2011

Åh vad ni är underbara, jag älskar er och era kommentarer! :'D

Och till Helene, jag rider honom ofta i den formen som jag hade när jag avslutade. Börjar alltid med den och rider i den i ca 20 min, sen plockar jag upp honom en kort stund (kanske 10-15min) för att sedan lägga ner honom igen. När vi tränar för tränare så rider vi honom dock i en lite högre form lite längre, just för att han ska lära sig att bära sig lite mer. Men jag förstår helt och hållet ditt tänk och jag håller med! :)

Att rida honom i den låga formen är en superbra träning för honom och en jättebra styrketräning, speciellt eftersom, som du säger, att han gärna knäpper av och blir spänd. Och även som Alexandra kommenterade så är han ganska svår att få i den låga formen, det tar sin lilla tid. Dock har han börjat förstå att de är ganska så skönt att springa med huvudet där nere och få massa klappar på halsen :) Så vi jobbar med de så mycket vi kan!


skönt säger Gustav :) ♥


Idag blir det nog en skrittur ute i "vildmarken" för kusen då jag ska ställa upp som fotograf för en av tjejerna i stallet och eftersom han ska gå på banan imorgon igen vill jag inte gå dit med honom idag också. Tre dagar i rad skulle jag aldrig rida på banan! I övrigt blir det en stressig dag, har massssor att göra! Och nu måste jag skynda mig in till stan hihi hörs ikväll :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback