8 april 2011

Som ni såg blev det en hel eftermiddag/kväll i stallet för att fixa inför morgondagens pay and jump på Fursta Gård. Bygga bana, fixa framhoppning, pynta hinder, tvätta hinder, tvätta och städa i cafeteria osv osv, en jobb för sig. Kände mig ganska så sliten med ett pass på ICA från 7.00 - 16.00 i kroppen också, huvudvärken var min vän denna afton så att säga.. Men nu är nog allting klart inför morgondagen!


Har typ slagit min dator stenhårt, svurit, gråtit, deppat och varit allmänt sur på helvetet då den vägrar ta emot filmen från videokameran :( Provade på pappas dator, men de gick inte heller för den datorn hade inte rätt programvara eller nått skit.. Så jävla pisssur!! JAG VILL HA FILMEN FRÅN TRÄNINGEN PÅ DATORN NU!! De värsta är att jag inte kan filma någonting framöver eftersom bandet i kameran är fullt pga att jag inte kan flytta över de till datorn.. Blir så sur, de har ju för fan funkat hela tiden och nu helt plötsligt så går det inte!? Hata hata hata hata teknik!!! Ja kommer va riktigt sur länge pga de här..


För övrigt så fick Gurris sig en skrittur ute idag för att komma bort från banan och ridhuset, pigg och glad. Ska ringa Linda och se om hon har tid att komma ut och massera honom lite någondag, kan behövas. Sen får vi se om vi ska hoppa en runda imorn eller inte.. Får se hur han känns! Nu måste jag sova för att orka med morgondagen, över 120 starter och 10 olika höjder/klasser.. Kommer bli en låååång dag! Vi hörs imorgon - om jag är på bättre humör ;)



Kommentarer
Postat av: Vilgunn

Teknologi er teit. -.- Går ikke an å skjønne noe av det. Ha det fint på stevne. :)

2011-04-08 @ 23:25:49
URL: http://www.wearerebellion.blogg.no
Postat av: johanna

vad använder du för program för att klippa och redigera dina filmer? jag letar efter nått som är bra och lättanvänt:)

2011-04-09 @ 18:01:21

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback