19 augusti 2011

Sitter just nu i Marcus lägenhet och provar på livet "ensam i en etta". Har ju tjatat som en tok om att ha en etta inne i stan, men aahe, så kul är det inte. Speciellt inte en fredagkväll! Men det är självvalt.. Börjar jobba 8.00 imorgon och sover jag här räcker det med om jag går upp halv åtta istället för halv sju, så himla värt! Iallafall för en latmask som jag själv ;) Hur som helst så har jag ju inte varit ensam hela kvällen utan har bara varit det en timme såhär långt då Marcus börjat jobba. Har precis avnjutit en god fruktsallad i form av nektarin, vindruvor, kiwi och jordgubbar med kesella vanilj på muumms, samtidigt som jag kollat på favoriten, So you think you can dance (det bästa med att vara själv är att jag får välja kanal o program på TVn utan att någon klagar). 



Annars då? Fortfarande sjukt nervös inför söndag, men tänker ge mig fan på att det ska gå! Förstår dock inte varför jag är så nervös?! Jag menar, hoppa har vi ju gjort förr.. Har ridit 115 och de känns lätt men nu ska bommen upp 5cm och jag kissar nästan på mig?! haha Jobbar imorgon 8-17.00, sen blir det stallet för lite pyssel inför Nykyrka på söndag. Hoppas på att min häst tänker hoppa typ höghus och att ridningen stämmer till 100. Hoppas kan man ju alltid göra?! ;) Någon som vet förresten om det kommer finnas någon fotograf på plats på söndag? Vore himla kul med lite fina bilder :)

En blandning av dessa två ritter vore ju den ultimata haha


Liksom den lugna fina ridningen ifrån Mantorp med sprången ifrån VRF.. Fan, de hade varit så jävla great!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer gå jätte bra.

Tänk bara- galopp galopp galopp framåt, detta klarar vi lekande lätt! Håller tummarna så. Kommer gå bra. Ni är redo! Kram

2011-08-19 @ 22:08:05
Postat av: Anonym

Han ska nog inte gå så lugnt och sakta som i första klassen, ni fixar det bättre om du rider som du gjorde i andra klassen! lycka till!!

2011-08-20 @ 09:19:42
Postat av: Anonym

Du kommer känna en lättnad när du kommer i mål och kommer få bättre självförtroende

2011-08-20 @ 10:01:36
Postat av: Malin

Andas djupt, försök att inte hänga upp dig på hinderhöjden och gör bara ditt bästa! Mer än så kan du inte göra :) Redo är ni alla gånger och jag ska verkligen hålla tummarna för er! Lycka till och framför allt...VÅGA TRO PÅ DIG SJÄLV SOM DEN DUKTIGA RYTTARE DU ÄR!!!!

2011-08-20 @ 13:45:50
Postat av: Matilda

Vilken vacker häst =D

2011-08-20 @ 17:43:18
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: frida

Satan vad han hoppade på VRF ;) Jag undrar vad du har för kavaj? :)

2011-08-20 @ 17:50:42
URL: http://friidabergman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback