6 augusti 2011

Dagens ridpass blev en härlig sväng ute i solen. Vi red södrundan, vilket var hur länge sen som helst sen sist! Gustav tyckte såklart att den obehagliga lilla bron var lika läskig som alltid, men över gick han iallafall. Idag brydde han sig inte om varken fåren eller hönsen, däremot var alla diken och brunnar hur läskiga som helst haha, pucko!

Red i alla gångarter, utan några speciella krav. Vi galopperade en hel del på raksträckorna, något Gustav verkligen uppskattade idag! Hade svårt att få tillbaka honom, trots att  jag red med Flippanbettet. Men kroppen är fortfarande inte helt 100 heller, så har säkert med det att göra. I övrigt kändes han faktiskt väldigt fin, förutom alla töntigheter då ;)

Fick mitt nya pannband igår också som han fick premiäranvända idag! Hur fint som helst var det, tack så jättemycket Josefin för att jag fick köpa det!! Gustav var hur snygg som helst i det :-D Tyvärr har jag inga bra bilder på det, då jag glömde kameran hemma så fick knopa ihop en liten bild snabbt hihi



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback