Videoklipp

Nu har jag fått över filmerna på youtube från helgen , tyvärr är ju kvalitén riktigt, riktigt dålig och det gör mig så ledsen! :( 110 filmen blev skaplig, men 100 cm klassen går knappt att titta på! Men tänker ändå lägga ut den så får ni som klarar av att se elendet, kolla på den helt enkelt.

100 cm bed A0/A0


Sattsade på att stå i lätt sits mellan hindrerna och var väldigt noggran med att räkna galoppsprången vilket gjorde att vi kom bra på nästan alla hinder. Sattsar lite i omhoppningen som ni er, men rider inte alls fort utan bara kortar av vägarna lite (första gången jag provar detta). Kändes verkligen som ett vinnande koncept så det är riktigt synd att bommen åker ner där i omhoppningen! Men fortfarande överlycklig över 10e platsen :-D hihi


110 cm bed A

Som ni ser så är han mycket mer spänd i denna klass redan från början, vilket gör att jag sitter tyngre i sadeln också. Tycker vi kommer bra på ettan, sen blir det lite mycket gas till muren som vi båda hade respekt för. Blir lite av och på hela rundan, vilket är vårat problem när vi blir lite trötta. Men jag tycker ändå att första petet är ren otur, andra tar jag på mig helt , sen tycker jag att set syns att det är trötta ben på killen. Men som sagt, jag är nöjd. Tyckte inte banan kändes svår eller hindrerna höga, utan det är dom här små sakerna som vi måste jobba vidare på. Han blir jättesvår när han blir spänd, hög och studsig. Men känns ändå som vi är påväg åt rätt håll! :)

Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

åhh jag gillar verkligen gustav! Han är precis som min prinsessa är på hemma plan fast på tävling, lite "TJOHO, jag klarar allt!" och hoppar runt å skuttar haha! Så härlgit att se en sån hoppglad häst :D Love it! Tycker han har blivit så mkt finare i kroppen, halsen å allt, har verkligen vuxit ihop :) Nu väntar vi på att dom där bakbenen exploderar ut och att du nästan åker av på varje hinder! ;)

2011-08-01 @ 22:43:20
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Myran

Åhh vad sugen jag blev på att tävla nu! Första tävlingen blir dock en dressyr.. Sen drar vi igång hoppningen också ^^

2011-08-02 @ 01:42:32
URL: http://trinnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback