17 december 2011

Tråkig dag .

Eller dagen var väl inte tråkig i sig, men vädret har gjort att humöret inte varit på topp och tröttheten blir extrem när det är mörkt, regnar och blåser ute. Känns inte som att jag har gjort något vettigt idag heller, har inte pluggat på hela helgen. Det har jag extrem ångest över, så sjukt jävla dåligt av mig!


Hur som helst så unnade jag mig lite sovmorgon fram till kl 10 innan jag åkte till stallet. Hade ju tänkt mig en härlig skogstur idag, men med tanke på vädret så fick det bli ridhuset.. Inte alls vad jag tänkt, men det fick bli så idag. Red väldigt simpelt på Gustav idag, fokuserade mest på den låga och avslappnade formen i alla gångarter, han kändes fin. Väldigt idag så imorgon tänkte jag rida honom ett ordenligt pass på honom! Hur som, han fick stanna kvar inne när vi ridit klart. Kändes helt lönlöst att släppa ut i leran igen när jag väl fått honom ren och torr.


Åkte sedan och handlade med min kära mamma, dock höll jag i mina pengar och köpte mig enbart en ny mössa för 49 kr, kändes ok! Sedan stod det lussebak hemma hos Marcus på schemat, mys :) Vi lyckades riktigt bra tycker jag, förutom då att vi gjorde något stora lussekatter då kanske. Men goda blev dom och jag är nöjd!


Sitter nu hemma i Ljunga ikväll, Marcus jobbar så kan lika gärna sitta i soffan hemma hos mamma och pappa! Ska dock stänga ner datorn och krypa ner i sängen, imorgon måste jag plugga!

image description
Maria och mina lussebullar från årets första julbak!

Kommentarer
Postat av: Evelina - equilina.se

Sv: Okej, då jobbade jag som unghästutbildare hos hennes uppfödare innan jag började på mitt nuvarande jobb =)

2011-12-17 @ 21:59:55
URL: http://equilina.se
Postat av: Amanda

åh va gott :)

2011-12-21 @ 19:46:41
URL: http://amandalindblom.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback