21 december 2011

Riktigt dålig uppdatering här, jag har helt enkelt haft andra viktigare saker framför mig. Jobbade till 22.15 idag, som vanligt på onsdagarna och huvudet var helt snurr när jag kom hem, ändå valde jag att ta fram den där jävla boken för att plugga! Hur dum i huvudet får en människa vara? Som att det skulle gå in något vettigt nu liksom.. Nä, nu har jag dissat boken - för iår tror jag minsann och istället intagit chipspåsen och colaburken innan sängen väntar.



Red Gurkan och Gnista igår och båda hästarna var helt fantastiska ♥ Just nu är det riktigt roligt att rida, har så himla mycket inspiration och övningar i skallen så vill bara göra allt med en gång! Roligast hade det varit om jag kunde rida båda hästarna varje dag också, tyvärr går inte det just nu. Hur som, hoppas på att kunna raka Gurkis i veckan nu, han är lika hårlig som en stor björn med vinterpäls! Vill rida nuuuu :) hihi



Annars då? Jobbar hela julhelgen och nyårshelgen så får se hur mycket jag hinner uppdatera. Tänkte faktiskt försöka koppla av lite också mellan varven, känns som att det var länge sen! Imorgon måste jag dessutom försöka hitta en julklapp till Marcus, skönt att alltid vara ute i sista sekund liksom.. Tur att det bara är honom jag ska köpa julklapp till! Nä, nu tror jag fan sängen väntar alltså - kanske hörs imorgon ;)




Kommentarer
Postat av: emma fors

hur lilltjejan idag då? ;) om du menar pebbles så mår hon bra! Vild och pigg å kry och redo för bus, dock åker jag till thailand den 27 så hon har börjat sin 2 veckors vila nu och sedan är vi fit for fight för tävlingssäsongen i feburari kanske! Skulle vara jättekul om vi åker på samma meeting, lägg gärna upp din tävlingssäsong här så jag kan försöka planera in lite liknande! ;)

2011-12-22 @ 18:16:32
URL: http://forzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback