8 december 2011

Ledig torsdag .

Älskar mina lediga torsdagar, trots att denna tyvärr tog alla krafter ur kroppen. 
Slutade ju inte jobbet förns 22.15 igår och skulle hem till Ljunga efteråt så var inte hemma förns 22.45, då var kroppen otroligt trött. Eftersom jag inte träffar mina älskade föräldrar speciellt mycket just nu när jag bor hos Marcus så blev det automatiskt så att vi satt uppe och pratade lite, vilket i sin tur gjorde att jag inte somna förens strax före tolv..

Imorse befann jag mig i stallet 07.40 då hovslagaren skulle komma till Gustav. Jag och Gurris är precis lika morgontrötta så vi höll på att somna under skoningen båda två.



Som sagt, trött häst.. Valde att dra på snösulor idag, man vet aldrig när snön väljer att dyka upp och då inte hovslagaren kommer förens i februari nästa gång så kändes detta bäst. Skoningen gick bra, han är lite envis med bakhovarna fortfarande, men absolut inte dum!

Släppte ut alla 13 hästarna sen, som var lyckliga över att få komma ut i solen och kylan. Valde sedan att rida på Gurkan direkt, innan jag gjorde stallsysslorna. Dock kändes han lite lojj idag och hostade två gånger när jag travade igång, så valde att bara skritta 20 minuter istället. Kollade febern, men feberfri så antagligen är det en liten förkyldning pågång. Älskade häst ♥ Stallsysslorna gick otroligt segt idag, kroppen var så otroligt trött!


Kom inte hem förns 14-tiden, slängde i mig en macka för att sedan plugga fram till strax efter 15, sen sa kroppen och huvudet ifrån. Däckade helt och hållet i soffan och sov fram till 16, lite små dumt för inte mådde huvudet bättre efter det! Hur som, envis som jag är så fortsatte jag plugget lite innan jag övergick till gårdagens samt dagens avsnitt av julkalendern haha - jag är fast, barn på nytt! ;)


Dusch, matlagning och lite mer plugg på de och nu sitter jag här i soffan, totalt slut och med världens huvudvärk! Kommer somna tidigt ikväll, vill se Criminal Minds senare men har en känsla av att jag kommer somna haha hur som, lovade Frida en uppdatering idag, så varsågoda! Hörs imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Frida

haha bra där Tess ;)

2011-12-09 @ 09:13:49
URL: http://friduusss.wordpress.com
Postat av: Elin

Vad pluggar du?:)

2011-12-09 @ 14:51:21

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback