Luciiia

Många som undrar vad jag pluggar, även fast jag skrev det för någon dag sedan ;)

Jag pluggar till BE - körkort. Fixade tillståndet tidigt i våras men orkade inte riktigt ta tag i de, trots att jag borde gjort det. Nu får jag istället plugga i smått panik då jag måste ha det innan vi åker till Thailand i februari.. Jag hatar att plugga, speciellt på sådant jag är minimalt intresserad av typ som hur bromsar på en bil och ett släp fungerar osv. Dock viktigt att veta, men jag hatar det!

Så ja, det är helt enkelt B- och BE- teori som jag pluggar just nu, då det är extremt mycket ifrån B-kortet som ingår i BE, känns det som att jag ska ta körkort på nytt. Borde vara enkelt kan vissa tycka, men jag tror jag lärde mig allting för stunden, för jag kan ju för fasiken inte någonting, jag borde vara en fara i trafiken faktiskt så pinsamt lite som jag kan.. suck!



Sen har jag lite andra saker jag vill skriva om, framför allt en fråga till er. Det är helt enkelt, vad är ni sugna på att läsa om? Jag har några ideér, men då måste det ju finnas lite intresse för att läsa det också.

→ Årssumé för tävlingsåret 2011
→ Julönskelista 2011
→ Målplan för Golden Poem 2012
→ Målplan för mig själv 2012
→ Frågestund
→ Fler ur min garderob inlägg

Nå, något som lockar? Eller kanske något helt annat? Mer vardagligt?



En annan sak jag bara måste få skriva av mig om är såklart mitt fina lilla videoklipp där jag och Gustav "hoppar". Jäklar i havet vilket drama det blev över det! haha wow, var länge sedan jag fick så många kommentarer faktiskt ;)

Lite kort om alla kommentarerna då (tack förresten alla ni som kommenterade). Observera att detta inte är något surt "svar på tal" inlägg, utan mer förklaring ur min synvinkel! Jag är tacksam för alla kommentarer, sen att jag tar åt mig mer av vissa och mer av vissa är en annan sak :) 

Min sits har försämrats jättemycket nu när jag inte ridit på länge, har lagt märke till det själv. Har blivit svagare i hela kroppen, framför allt överdelen. Sen hamnar jag lätt i stolsits när Gurkan bli så pass på som han var senast. Angående vilket bett osv jag ska rida på så var jag väldigt osäker inför passet, han gick ju super på Flippan innan skadan, men det hade nog räckt med det raka senast - lätt att vara efterklok. Detta var ju trots allt första gången han såg en bom på över 1 månad! Sen tycker jag väl inte att jag som många skrev "tjuvnyper" honom med tygeln, han överreagerar på min förhållning eftersom han var så på, han blir sjukt svårriden i dessa situationer och jag försöker helt enkelt bara vara så stilla som möjligt och ha en mjuk hand. Sen att han lekte känslig och blev upprörd över mina förhållningar, det får stå för honom hihi 

Gurkis ska kunna vara lugn och lyssna på mina förhållningar, vare sig om det är genom tygeltag, vikt eller röst, även om jag står i fältsits :) Jag valde att använda rösten istället för att dra i tygeln, hade jag satt mig ner och pressat honom tillbaka i den situationen hade han börjat sparka och blivit sur eftersom han inte är 110% igång hihi min busekille ♥ Och nej, jag tänker inte honom bara låta springa på in i en bomserie, han ska lära sig att vänta och lyssna - på mig och mina förhållningar. Har sett/hört om väldigt mycket skador och olycker när hästarna bara sprungit på, så nej tack.

Som sagt - tack för alla kommentarer, de uppskattas faktiskt, även om några kan vara ganska korkade. Men ska det behöva bli sånt hysteri över en video där vi travar över lite bommar och hoppar ett hinder på 40cm ? ;) 




Kommentarer
Postat av: jossis

kan inte du skriva din jul-önskelista här i bloggen? :D

2011-12-13 @ 21:29:04
Postat av: jossis

det skulle vara roligt om du kunde visa bilder ur din vanliga garderob. alltså visa vad du gillar att ha på dig utanför stallet! :)

kram

2011-12-13 @ 21:29:51
Postat av: Johanna

jul önskelista och ur garderoben-inlägg är kul :)

2011-12-13 @ 21:33:32
Postat av: Hilda

Hade varit kul att läsa om planen för 2012 för er båda två. Bra svar på tal : )

2011-12-13 @ 21:37:17
URL: http://hbergendorff.blogspot.com
Postat av: Camilla

Årssesumé för 2011 och planen för nästa år vore roligt att läsa om!

2011-12-13 @ 22:18:14
URL: http://camfra.blogg.se/
Postat av: Erika

"ur garderoben" och målplaner känns intressant :D

2011-12-14 @ 07:37:38
URL: http://majimka.blogspot.com
Postat av: S

Jag tycker alla kategorier du angav verkar intressanta! Jättebra blogg:)

2011-12-14 @ 09:30:40
Postat av: Anna

Blev väldigt förvånad (men glad!) att du tog kommentarerna till ridningen så bra! :-) kram

2011-12-14 @ 14:24:02
Postat av: Rebecka

Tycker du kan skriva om allt det där :)

2011-12-14 @ 19:02:04
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: N

Här är en superbra sida där man kan göra riktiga kap!

Många bra märkes saker med super bra rea! Gör som jag och bli medlem.



Jag själv är super nöjd! klicka bara in på länken jag skickade med!



Mvh

2011-12-14 @ 23:21:18
URL: http://campadre.se/tipsa/793898

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback