Mobilis

Mycket mobilinlägg nu! Men jag hinner liksom inte, denna vecka har varit så sjukt stressig att jag både blivit illamående, fått ont i mage och huvud, har inte kunnat sitta ner o bara koppla av i några minuter och då har jag ändå varit ledig tisdag och torsdag.. Jobbigt!

Hur som helst, igår fick Gurra sin andra boutulismspruta och då passade veterinären att kolla på såret. De ser bra ut, bara fortsätta hålla rent och hon tyckte att jag skulle rida på som vanligt!

Hann sedan in och göra iordning mina naglar som inte alla va snygga. Men nu så, riktigt nöjd!!! :)

Sen var jag hundvakt åt mina älskade Teddie och Freddie, gick bra - dom sov och jag sprang runt som en virrig höna i huset och gjorde både de ena och de tredje haha

Blev sedan storhandling med Marcus, eller ja han handlade och jag gick brevid och var chaufför!

Väl hemma hann jag bara byta om sen ut till Grimstad för att rida Melindas fina Gnista. Speciellt sto de där, men jag har ju en förkärlek till ston, speciellt envisa så jag njöt en del ;) jag fick dock kämpa!! Men jag var nöjd efter ca 40min. Ska rida henne igen på söndag!

Kom hem o däcka på soffan med värk i både ben, huvud och mage. Så jag somnade tidigt ja, redan 21.00!! ;p


Idag har jag gjort stallet på morgonen, tvättade Gurras sår och pysslade om honom. Hemma har jag försökt fixa en frisyr med lockigt hår och sminkat mig skapligt. Ikväll blir det nämligen inflyttningsfest hos Klara med tema lockigt hår! Men först ska jag jobba 16-20.00, därför får jag fixa allt nu ;)


Imorgon är det jobb 12-18.00, sen årets personalfest , sjuuukt taggad!

(hahaha bilden.. mina nya naglar och mina sjukt snea fingrar haha)


Kommentarer
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Sv; Tack Tess :D

2011-12-04 @ 12:16:43
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback