Ur min garderob - Träns

Det som ni verkar vara mest nyfikna på är mina träns, så nu slippper ni lida - här kommer tränsen! Jag är tränsnarkoman och skulle lätt kunna ha precis lika många träns till. Jag föredrar kvalitésträns..

Uppdaterad senast 2011-12-05 .




Dyón Collection mexikansk nosgrimma


Dyón träns med pullarnosgrimma, hopp/-uteridningstränset. Snygg brun färg med mässingdetaljer, otroligt stilrent om du frågar mig. Har dock klippt bort lite av luddet då jag är anti för mycket ludd, då jag anser att det blir för mycket ponny av tränset då. Har bytt ut pannbandet till ett guldigt swarovski (som tyvärr tappat väldigt många stenar). Har på detta träns Nathe F, flippanbettet samt ett par gummityglar ifrån Dyón. Älskar allt med detta träns så som lädret, kvalitén, passformen och utseéndet. Köpte mitt på Sharpman under deras rea, ordinarie pris ca 2500 kr.


Dyón Collection repnosgrimma

Dyón träns med repnosgrimma, hopptränset. Självklart i samma bruna färg som precis allt annat i min utrusning, med mässingspännen. Ett träns (läs nosgrimma) som är väldigt omtalat om hur elakt och hårt det är. Dock är detta de träns som Gustav går allra bäst på. Nosgrimman spänns väldigt löst och snokremmen är avtagbar så du kan välja om du vill ha den eller inte. Det är otroligt fult med snokremmen men tyvärr måste Gurra ha den. Underbart träns, det enda är att jag skulle kunna tänka mig nosgrimman i x-full då den är något kort. Till detta träns har jag bytt ut pannbandet till ett svängt pannband med turkosa och bruna stenar, lädertyglar ifrån Kings. Bettet som sitter på är ett rakt bett med rörliga ringar. Köpte på Sharpman under deras rea, nypris ca 2500 kr.


Dyón Collection anatomisk kombinerad nosgrimma

Dyón träns med anatomisk nosgrimma, dressyrträns. Mitt senaste inköp, älskar det! Det var tänkt att detta skulle vara vårat dressyrträns, men eftersom jag älskar det så otroligt mycket så får det även följa med på vissa hopptävlingar haha Tränset är underbart och det är alla små detaljer som gör det så att säga. Har även på detta träns bytt ut pannbandet till ett sväng med bruna och turkosa pärlor samt lädertyglar ifrån Kings. I munnen har han ett tredelat med rörliga ringar. Inköpt på Falsterbo 2011, nypris ca 2600 kr .


Treadstone remont

Treadstone med remontnosgrimma, vardagsträns. Otroligt bra träns med riktigt fin kvalité! Var mjukt redan från start och har hållt sig fint nu i två årstid. Mörkbrunt med mönstersöm och mässingspännen. Använder detta relativt ofta, Gustav trivs bra på remont och detta var tränset jag började med på honom. Har bytt ut pannbandet och här varierar jag mellan ett guldigt swarovski eller ett svängt med guldiga och blå pärlor, gummityglar ifrån Dyón. Bett varierar ifrån tredelat med fasta ringar och ett nova silikonbett. Köpt på Falsterbo 2010, nypris ca 698 kr. 


Liverpool träns

Aachenträns ifrån Liverpool Börjes, besiktningsträns/slitosläng-träns. Detta träns har varit med riktigt länge, köpte det 2008 till Cassiopeia sen har det suttit på alla mina hästar efter det. Ett riktigt prisvärt träns ifrån Börjes faktiskt. Det tog ett tag innan det blev mjukt, men för det priset så är jag nöjd. Silverspännen och mönstersöm. Tyvärr har det nu på senaste tiden tappat extremt mycket färg, speciellt på nosgrimman så nu får det agera promenad/besiktningsträns samt slit och slängträns. Har det ytterst sällan. På sitter det iallafall ett silvrigt swarovski som tappat riktigt mycket stenar, tyvärr. Tyglarna som ingick till detta träns har gått av så nu sitter det ett kedjegrimskaft på istället eftersom jag knappt använder det. Nypris 198 kr.

Kommentarer
Postat av: mimmi

Men har du 3 lika dana dyón träns eller är det samma bara att du byter pannband och nosgrimma? :)

2011-12-05 @ 22:25:48
URL: http://hoppnisssarna.blogg.se/
Postat av: Tess Klintestam

Mimmi: Har olika träns :)

2011-12-05 @ 22:45:33
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Lina - Jultävling i bloggen! Vinn schabrak, stigbyglar eller hovlack från Smeagårdens Hästshop

hade också treadstones remont och det var verkligen bra!

2011-12-05 @ 22:46:37
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Julia

Åh, så snygga!

2011-12-05 @ 22:58:12
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: sara

Tycker du om Dyon? :D Hihi så fina träns!

2011-12-06 @ 11:04:02
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har du tre dyon träns?? Eller har du bara köpt till nodgrimmor som du växlar mellan? För jag fatta det som att du bara hade två, köpt repnosgriman extra, när jag här om dagen satt och kolla i din shoppingkategori. Eller är det tre hela träns?

2011-12-06 @ 20:40:56
Postat av: Alice

Fin blogg!

Var har du gjort din header någonstans ???

2011-12-06 @ 20:49:00
URL: http://s

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback