25 februari 2011

RGB vann igen, denna gång i 1,50 hoppningen, helt sjukt! Denna karl är ju helt outstanding! Inte nog med att han rider typ snyggast av alla i världseliten, han kan rida fort och han är fan i mig bäst när det gäller. Har nog aldrig sett en ryttare med så många fina världshästar heller! Han är påväg om min största förebild Marcus Ehning ;) naevars men han visar verkligen världsklass, extra kul när han får visa det på hemmaplan också!



Satt och tittade på livesändningarna på webben igår och jag kan bara konstatera att jag har ett för dåligt grundtempo på Gustav. Man såg tydligt att nästan alla ryttare rider i ett friskt tempo, dock med kontroll. Vi har en hel del att lära ;) haha usch, vill också vara i Göteborg, sjukt depp alltså! Men ni som är där, kan bara tips om att Charlies Häst & Hund har rea på Animo ridbyxorna, så missa inte deras monter! :-)


Hur som, jag ska till ICA nu och blir där till 19.30 ikväll. Sen ska jag ut till stallet och jogga Gustav inför morgondagens dressyrträning. Sen ska det betalas räkningar.. kul! Kommer nog bli mycket idag på jobbet med tanke på att det är löning och fredag dessutom. Men det är bara posstivit, då går tiden fort!  Vi hörs som vanligt ikväll alltså :)

Kommentarer
Postat av: Emmah Fält

Sveriges stolthet - Roffe! :)

2011-02-25 @ 13:34:17
URL: http://emmahhfalt.blogg.se/
Postat av: Julide Yoldas

hur mkt rea?? :O

2011-02-25 @ 15:01:53
URL: http://juulideyoldas.blogg.se/
Postat av: Elin

Vars kan man se live sändningen?:)

2011-02-25 @ 17:26:26
Postat av: Wilma

Hejsan!

Vilken fin blogg du har! Ska vi följa varandra via blogglovin? ;)

2011-02-25 @ 18:03:40
URL: http://wilmawisting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback