8 februari 2011

Gud vad trött jag är nu! Ska nästan bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon och få lite rutin på dagarna. Just nu känns det som jag sover bort halva dagen för att sedan spendera andra halvan av dagen i stallet (vilket iofs är ganska skönt och behagligt). Men nu har jag varit ledig sedan i fedags så dags att åka tillbaka till kassan på ICA imorgon och jobba en långvecka för att sedan jobba kortvecka igen, skönt.

Hur som, dagen till ära spenderade jag första halvan av dagen tillsammans med min underbara vän Frida i det underbara stallet Fursta. Allting gick extra långsamt idag, har inte en aning om varför, men blir alltid så när jag är med Frida i stallet, så Frida - de är helt enkelt ditt fel ;-) Hjälpte Frida med utsläppet och sedan fotograferade jag henne och Kasper under ett litet hoppass i ridhuset, dom var sååå duktiga! Sedan blev det tvärtom, Frida fotograferade mig och Gurris i ridhuset.

Gustav var helt tokig idag! Provade att sätta in silikonbettet i mun på honom då jag avskyr hackamooret, de liksom vill sig inte på de. Han var fan mer i luften än på marken idag, var verkligen nära att jag fick smaka ridhussand idag! haha, sötkorv. Bockade och sparkade som en tok! Men jag satt kvar, men jag erkänner jag tog det väldigt lugnt och hade önsketänkande om en säkerhetsväst där ett tag ;-) Travade över lite bommar och travhoppade två hinder idag bara, fick räcka eftersom han var så övertaggad. Hoppade riktigt riktigt fint med ryggen idag! Jag flög som en vante och mina skänklar var bak vid rumpan haha Frida fick några fina bilder ni ska få se sen! Nöjd ändå med Gustav, men imorgon och på torsdag får han vila, pga jobbet. Sen provar jag nog hackamooret igen på fredag, sen får jag sätta på honom bett igen..


Kommentarer
Postat av: Alexx

SNYGGA!!!

2011-02-08 @ 18:56:48
URL: http://alexxkjorsvik.blogg.se/
Postat av: evelina

Det där ländtäcket är så fint, pillat på det många gånger :)

En liten fråga, vet att du köpte ett länd/ridtäcke (länd har jag för mig men minns inte) från Charlies, och då undrar jag hur du gjorde.

Alltså, bor du i närheten och var i butiken eller beställde du via nätet? HUR isåfall, fattar mig inte på hur jag ska handla hos dom online. Går ju inte att fatta utifrån hemsidan?

Tusen tack ifall du orkar svara :)

2011-02-08 @ 18:57:07
Postat av: felicia

aah, vad snygga ni är :D och jag tror att Leffe förblir hopphäst, men Tilda kanske kan få låna honom ibland ;) hon har planerat in hopptävlingar, så vi får väl se!

2011-02-08 @ 21:30:49
URL: http://feliciamansson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Snygga bralleeer! Vart är dom inhandlade och vad är det för märke? :)

2011-02-10 @ 17:56:16

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback