Härliga måndag

Trots att jag fick hoppa in och jobba mellan 06.30 - 09.00 idag så har det varit en underbar dag! Veckans räknare av kassorna är sjukskriven, därför fick jag hoppa in och bara räkna kassorna. Blir lätt så när vi inte är så många som kan räknarsystemet, tyvärr. Köpte med mig lite nybakt bröd från jobbet och avnjöt en härlig och lång frukost på min egentliga lediga dag hemma.

Sen blev det stallet, men det har jag redan berättat om. Avnjöt sedan en liten lunch med Marcus innan jag somnade i soffan. Skulle bara ta en kort powernap, men blev en powernap på ca 50 min, sådär lagom bra. Men skönt var det! Har bara haft lite kvalitetsid tillsammans med honom fram tills 18-tiden ungefär då han åkte och tränade, vi ses imorgon igen.

Vid 18.30 dök Martina upp, min fina vän! Har saknat henne :) Hon hade med sig fikabröd och vi satt och babblade om precis allting fram tills nyss typ då hon åkte. Nästa gång hon kommer hem till Norrköping igen är det dags för en heldag tillsammans! Insåg hur mycket jag saknar mina vänner och att jag måste bli bättre på att ta vara på er och faktiskt hitta tid till att umgås! Tack Martina för en fin avslutning på den här måndagskvällen :)

Nu blir det bara lite blogghäng, dvs gå egenom alla dessa skrivna inlägg på bloglovin från mina favoritbloggar. Dricka en kopp te och invänta Big Brother, sen blir den sängen och nanna kudden då de blir tidigt stall imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Lotta

hej kolla gärna in min blogg imorgon och svara på frågan i inlägget som heter vilken färg..

skulle va toppen snällt =)

Ha en bra dag

2011-03-01 @ 00:00:26
URL: http://sportryttarn.blogg.se/
Postat av: Martina

Tack själv fina vän :)

2011-03-02 @ 17:23:47
URL: http://zoomintome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback