Läsarfrågor

Rebecca om "Asså shiiiet va snygga dom är!"
Är dom stigbyglarna sköna att rida med, får man bra grepp? Är dom klumpuga eller lätta? :) 
- Älskar att rida med dessa stigbyglar! Stadiga mot foten och knät och ja, du får verkligen ett supergrepp med dom! Enda negativa jag kan komma på är att de inte är några säkerhetsstigbyglar. Men kan verkligen rekomendera dom! :)

 
Emmah om "Asså shiiiet va snygga dom är!"
Var kan man köpa den lila hjälmen?? Charls Owen??? o pris??? Ja måste ju ha en sån!! :D
- haha så typiskt dig :D Men nej, tror inte du kan köpa hjälmen så om du kanske inte specialbeställer på något sett? Hjälmen är redigerad på bilden så tveksam om det går att köpa.. Men kan ju alltid kolla med återförsäljarnaom det går? :)


Frida om "Färg i vår?"
Ja tycker det blåa va jätte snyggt!! De gråa som fått flest hittills va också sjukt fint men kommer inte de smälta in för mycket i gustav?
- Det var faktiskt min tanke också! Att det gåra liksom skulle smälta in.. Men samtidigt är de ju en ganska stark färg på yttre passpoalen som kanske bryter av lite.. Men lite skeptiskt mot den kombinationen är jag allt..


Beatrice om "Shopping"
hur mycket gick frakten på? :)
- Frakten gick på 79 kr på skrittäcket, helt okej tycker jag! :)


Anna om "Shopping"
Man kunde köpa två för priset av en!
- Jag vet! Dock var det ju "Köp 2 betala för 1 till priset av 699.- Gäller då köp av 2 täcken av samma modell" Och två likadana skrittäcken kände jag att jag inte riktigt behövde, trots att et var ett grymt erbjudande! Hade man fått kombinera skrittäcket med något av de snygga tävlingstäckena hade jag lätt gjort det :)


Emelie om "Shopping"
Hur kunde du handla och grejerna kom på posten? har dom webshop nu?
- Charlies har en supebra uppdaterad sida på Facebook (klicka här för att komma dit), där dom lägger ut erbjudanden osv. Ifrån den sidan kan du även beställa - toppenbra!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Är det dina blå stigbyglar du menar? Lättviktsstigbyglar är bland det säkraste man kan ha.

2011-02-04 @ 00:06:31

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback