Lite mer Göteborg

 

GÖTEBORG HORSE SHOW: 91-åriga Margit Andrén har inte missat en enda föreställning under Göteborg Horse Show, sedan tävlingarna startade 1977.

Margit, som alltid har suttit på samma plats, hyllades på lördagen med blommor och biljetter till nästa års upplaga av Göteborg Horse Show.

HUR fränt är inte det!? Så jävla starkt, underbara kvinna! När jag såg henne på läktaren från livesändningarna igår trodde jag att hon var typ hästägare eller något hihi. Hoppas hon får se fler shower!





En annan cool grej är ju Angelica Augustssons ritt igår i Grand Prixen! Vilken tjej, red hur lugnt och fint som helst i grundomgången och saken är den att jag tyckte det såg lika snyggt och lugnt ut i omhoppningen också! Och så går hon in och blir två, före Rolf Göran, Ludger Beerbaum och Alexander Zetterman. Så jäkla strong, det var så att jag blev helt tårögd när hon red i mål och då satt jag och kollade på livesädningarna på datorn haha hur som Stort grattis till Angelica för en sån dunderprestation!

Grattis även till Alexander som gjorde en fin prestation och blev fyra. Extra kul och se honom så glad efter sin felfria omhoppning. Svenskarna är grymma under denna helg, bara att konstatera! Vann Grand Prixen gjorde fransmannen Philippe Rozier.


KÄLLA.

Kommentarer
Postat av: emma fors/ forzi.blogg.se

fan va häftigt där med tanten! :) herregud, vet inte om jag skulle orkat sitta och kolla igenom allting haha.. ;) tack nu vet jag vad jag ska göra denna morgon, dags för lite webbtv :D

2011-02-27 @ 10:21:33
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: emelie

Jag tycker att hon borde få sitta på vip läktaren i en skön fotölj nästa år

2011-02-27 @ 11:27:33
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Erica

hihi, vi satt bredvid Margit Andrén! ;)

2011-02-27 @ 19:07:52
URL: http://fruuktsoppa.blogg.se/
Postat av: Johanna

HHAHAH lilla tanten satt bredvid oss i fredags heeeela dagen ;D

2011-02-27 @ 21:08:16
URL: http://jojjanpojjan.blogg.se/
Postat av: Caroline

hehe jag såg henne både förra året och detta, cool tant;)

2011-02-27 @ 21:36:17
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback