12 februari 2011

Jag älskar lördagar! Lördagar betyder nämligen ledighet för mig vilket uppskattas extra mycket efter en tuff arbetsvecka. Avnjöt en skön sovmorgon med min fina man brevid mig, alltid lika mysigt att vakna upp brevid honom! Frukost i lugn och ro innan stallet där en väldigt mysig men kall uteritt väntade tillsammans med Gustav. Var riktigt härligt, om vinden bara hade varit lite mildare så hade det varit en tiopoängare! :-)


En liten dagens kanske?


Ikväll blir det soffan med en chipspåse och ett glas coca cola, då mår ja som bäst! Säger ett Grattis i efterskott till min fina vän Melinda, som ikväll firas på Puls. Hade jag haft penar och inte jobbat imorgon hade jag också varit där, hoppas ni får en toppenkväll :-) Glöm inte bloggtävlingen, så himla roligt att så många vill vara med!!

Kommentarer
Postat av: emma fors

haha shit dom ser ju likadana ut, kolla min bild jag la upp, uppställningsbilden och den här haha helt insane :) här är iaf koden: <img src="LÄNK TILL DIN BILD"> sen går du in på dina kodmallar och sen drar du ner lite och läggger in koden direkt efter koden där det står SÖK I BLOGGEN :) där har jag iallafall min! kram

2011-02-12 @ 19:32:13
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: melinda

TACK :D tyvär slutade kvällen tidigt för mig HAHA :(

2011-02-15 @ 18:47:53
URL: http://nilssonmelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback