28 januari 2011

Tack för era fina kommentarer från igår! :)
Det känns verkligen att dressyren har hjälpt oss extremt mycket inför hoppningen, båda jag och Gustav känns mycket mer avslappnade när vi rider an ett hinder. Bara det att gas och broms just nu faktiskt fungerar!

Hur som, idag väntas det jobb mellan 12-18.00, skönt med en kortdag. Sen blir det stallet, blir något lätt och lugnt idag, typ skritta barbacka eller något. Imorgon ska vi prova en ny dressyrtränare, riktigt spännande! Nej, jag ska inte sluta rida för Karina, men jag vill prova olika. Jag är så extremt nojjig med att prova rida för nya tränare och för flera olika tränare samtidigt då jag är rädd att alla ska säga olika. Men ett av mina mål detta år var trots allt att försöka rida för olika tränare, för att testa! Så vi har faktiskt en hel hög med tränare vi ska prova innan sommaren :) Imorgon provar vi Linda Melin, därefter kommer vi även att prova Marie Carlgren, Tina Becker, Mikael Carlstedt och Jonas Rinné, ska bli riktigt roligt! Hoppas inte alla säger massa olika saker bara hehe Någon av er läsare som ridit för någon av dessa? Era uppfattningar om dom, någon favorit? :)



Nä, dyker upp ett till inlägg sen.. Har ett litet I-landsproblem som ni ska få hjälpa mig med! Puss sålänge

Kommentarer
Postat av: Klara

Jag tycker att tiina är sjukt duktig, efter att ha harvat runt för karina och det inte hände något och sedan testa tiina o vi höjer nivån efter en gång :D annars tycker jag att caroline carlstedt är bra. Micke har hjälp mig massor med Itop och jonas tyckte jag var bra :-) Hihi.

2011-01-28 @ 10:31:04
URL: http://klaralindstrom.blogg.se/
Postat av: Daniella

Jag har ridit för Tiina. Hon är väldigt bestämd och bra. Man kan få intrycket av att hon är lite för strikt ibland. Hon fick några barn att gråta på några träningar. Men hon är bra och noggrann!

2011-01-28 @ 10:35:06
Postat av: Alexx

Jag tycker att det är toppen att rida för olika tränare, fast det vet du ju redan ;) jag tycker om att de säger olika, sen kan man välja de man själv tycker är lättast/fungerar bäst! :) Det är så kul att höra att du verkar vara lycklig nu igen :)Jag personligen vill inte uttala mig om olika tränare såhär. Sen är ju såklart Marie enligt mig den aldra bästa för mig och mina hästar (: Lycka till på dressyrträningen, hoppas vi får se film :)

2011-01-28 @ 11:40:10
URL: http://alexxkjorsvik.blogg.se/
Postat av: michaela

Marie Carlgren är jätte bra! :) Hon är så lugn och snäll, förklarar så man förtår :)

2011-01-28 @ 12:17:36
URL: http://hagebytjejen.blogg.se/
Postat av: michaela

Marie Carlgren är jätte bra! :) Hon är så lugn och snäll, förklarar så man förstår :)

2011-01-28 @ 12:18:12
URL: http://hagebytjejen.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har ridit lite smått för Micke C, jobbade ju där på gården :) Men red bara unghästarna så det blev inga riktiga träningar. Annika som jag jobbade med hade däremot en egen häst som hon tränade på och hon tyckte att han var riktigt bra! Kan däremot rekommendera hans fru Carro, hon är super att träna dressyr för! :)

2011-01-28 @ 12:36:39
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Emelie

Har inte själv ridit för Linda men känner henne med fam, hon red till och sålde min besvärliga häst för lite mer än ett år sen, riktigt trevlig och duktig!

2011-01-28 @ 17:52:28
Postat av: johanna edvardsson

Jag har precis börjat rida för Marie Carlgren, och mitt första intryck var kanon! Noggrann, var på mig om allting, men på ett ödmjukt och bra sätt. Fick mig verkligen en tankeställare efter att jag hade varit hos henne.. Föregående tränar har jag bara harvat runt för och allting "har varit jättebra" medanns Marie hade väldigt mycket att påpeka och och korrigera, men enligt mig är det kanon. det är ju därför man tränar, för att få fram sina brister och kunna jobba på dem! men som sagt, olika tränare är toppen, annars tror jag att man lätt "kör fast" LYCKA TILL :)

2011-01-28 @ 18:21:18
URL: http://johannaedvardson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Tiina känns helt överlägsen alla andra tränare jag någonsin testat, hon är så sjukt duktig och proffsig. sen tycker jag det är bra att hon hoppar upp på hästarna också eftersom hon är grym ryttare.

2011-01-28 @ 21:11:36
URL: http://amandamsundberg.blogg.se/
Postat av: Frida

Marie helt klart. Red för henne under hela den period jag hade häst. Det föll sig naturligt eftersom hon är en vän till familjen men har aldrig ångrat en sekund.

2011-01-30 @ 02:02:39
Postat av: Anna Friberg

Hej! Snälla, finns det nån som kan skicka Marie Carlgrens nr till mig? Jag red för henne när hon kom upp till urskogen där jag bor. Jag saknar hennes lektioner så mkt! Jag skulle bli jättejätteglad om jag kunde få tag på hennes nr. Mitt nr 070-6649077. Tack! Anna

2011-02-02 @ 23:46:31
Postat av: Emilia

Tiina är en helt oslagbar tränare! Galet duktig=)=)

2011-02-27 @ 00:13:21
Postat av: Anonym

om man vill ha sin häst förstörd så är tiina den perfekta tränaren! hon borde inte ha med hästar att göra. Hon gör ett bra intryck men är en mycket falsk person.

2013-05-05 @ 16:59:01

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback