24 juli 2011

haha kul att jag tänkte skriva April i rubriken! Hur som helst, mamma och pappa är i Ullared och har det bra (jag valde att inte följa med), det betyder att jag har husansvaret just nu. Har haft en väldigt behaglig dag idag trots allt!

Började med en härlig frukost, tror minsann att svullnaden i halsen börjar släppa. Idag kände jag åtminstone smaken av det jag åt.. Blev sedan en 2h promenad i skogen för att plocka svamp, tillsammans med Teddie och Linus. Två kassar med kantareller blev det, kul att plocka - mindre roligt att rensa. Valde att strunta i dom sista då dom var löjligt små och dessutom var jag trött på att rensa kantareller.. Det lustiga med det hela är ju att jag inte äter kantareller. Mer än att jag kan ha de i såser/grytor, men inte på varma mackor eller i röror som resten av familjen. Äh, kul att plocka dom är det ju iallafall ;-)



Blev sedan stallet där det väntades ett markarbetspass på Gurkan på banan tillsammans med Frida och Kasper. Gurkis kändes så himla fin när jag red fram! Mjuk, rund och riktigt harmonisk. Jobbade mycket volter, serpentinbågar och övergångar där jag även fokuserade på min sits, att jag satt mitt på. Var jätteduktig även under första övningarna, han höll sig lugn, väntade bra och lysnade fint. Hela passets fokus låg på att ha Gustav avspänd. Vi jobbade med bommar för att bli säkrare på avstånden och det kändes som sagt bra! På slutet blev han lite trött och då blir han också stark och het, så det blev lite kaos i slutet. Men avslutade med lite galopparbete och han kändes mjuk och fin igen. Känns så himla kul att rida just nu att jag vill inte riktigt avsluta när jag sitter på hästryggen hihi. Tyvärr varken film eller bild från dagens ridpass!


haha hoppas ni gillar min fina ritning? ;-) upphöjda bommar & bommar på marken .

Kommentarer
Postat av: Julia ( T E A M R Y T T A R N A )

Fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :D

2011-07-24 @ 22:35:00
URL: http://teamryttarna.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag har 2 filmer på dig och gurra från dagens pass. Det är så jätte mycket material, men lite iaf. Kan skicka någon dag!

2011-07-24 @ 23:36:52
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Bitte Kråkbo

Hej har just nu en grymm tävling på min blogg där du har chansen att vinna en snygg Cykel värd 4495 kr.



http://www.lovemercury.se/?p=3960

2011-07-26 @ 00:28:22
URL: http://www.lovemercury.se/?p=396

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback