29 juli 2011

Jag är så fruktansvärt trött på regnet! Jag vill ha sol, värme, bad och äkta semester. Det är fasiken bara slutet på juli och det känns nästan som mitten/slutet på september.. Jag har en semestervecka kvar och jag vill gärna ligga i solen under den veckan tack!

Änsålänge har jag inte gjort ett vettigt handtag idag. Har legar i soffan och kollat på Animal Planet hela jäkla dagen haha men det regnar ute och stallet blir det inte förns ikväll, så what to do? Var inne och kikade på Lovisas blogg förut och såg min absoluta drömoutfit till dressyrtävlingar, muuuumms! Dock så är den ganska lik min drömoutfit till hoppningen också.


Hjälm Charles Owen , Hårrosett från Equi Design , Schabrak ifrån Glen Gordon , Kavaj från Animo , benlindor ifrån Schockemöhle , Pannband från Swarovski och stövlar ifrån De Niro .

Dock hade jag valt ett par vita boots från Eskadron istället för de guldiga ifrån Cartago. Men resten? JA TACK! Stövlarna är jag ju trots allt ett steg närmre nu med tanke på att jag sålt mina Tretorn. Nu ska jag bara få sålt dressyrsadeln och KL jackan också så är stövlarna mina :) hihi alltid velat ha ett par bruna läderstövlar!



En vacker dag ska Gurkan och jag se ut såhär på hoppbanan när vi tävlar :)

Kommentarer
Postat av: emilie persson

Vad har du för KL jacka du har till salu, storlek o pris?

2011-07-29 @ 17:23:51
URL: http://www.misspersson.se
Postat av: Johanna Grant

Skimlar klär så himla fint i brunt, särskilt han med lite bruna inslag! Han passar otroligt bra i brun utrustning och det är jättesnyggt med brunt och blått! :D

2011-07-29 @ 20:59:34
URL: http://johannagrant.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback