Hemma igen

Tre dagar i Falsterbo gick ofantligt fort, skrämmande.
Har haft två dagar med sol, härliga tävlingar och allt har bara varit semester och helt underbart - Falsterbo när det är som bäst så att säga. Sista dagen var det ett väldigt regnigt och lerigt Falsterbo och ett regnigt Falsterbo är inte lika roligt som ett soligt Falsterbo.. Men tog oss egenom sista dagen med nationshoppning och lite shopping i regnet.

Vi har bott inne i Malmö under dessa dagar och just nu älskar jag Malmö bra mycket mer än innan! I torsdags gick tre oss tjejor till Lilla Torg i Malmö och satte oss på en superfin uteservering, Victors. Så mysigt inne på just lilla Torg, varför har inte Norrköping ett sådant ställe!? Helt underbart, då kändes det som semester, på riktigt. Frida har dokumenterat hela resan i film, kommer bli riktigt roligt när den filmen/filmerna kommer upp haha, lovar att ni kommer skratta!

Shoppingen har varit bra, som alltid vill jag ha hela Falsterbo området när jag är där. Men är nog första gången som jag är sådär riktigt, riktigt nöjd med min shopping! Det känns som att jag fick med mig allt de som jag ville ha och lite till. Visst, hade kunnat shoppa bra mycket mer om pengarna hade funnits, men som sagt, första gången jag inte känner ångest över något köp (mer än min sadelgjord som kostade mer än vad jag tänkt) och som jag känner att jag är helnöjd :) Självklart ska ni får se bilder!

    • Dyón anatomiskt träns ifrån Skara Hästsport
    • Blingpannband ifrån Charlies
    • Capone magplatta ifrån Lyckås
    • Kingsland napa piké ifrån Charlies
    • Kingsland summerhood ifrån Charlies
    • Anna Scarpati schabrak & öronhuva ifrån Inrider


Just nu är det bara sjukt tråkigt att Gustav går på sommarbete och ska ha en vecka till med helt sommarlov innan vi får komma igång. Just nu har jag så mycket energi och inspiration att jag vill komma igång och träna med en gång! Dessutom vill jah prova alla nya saker ;) hihi men en vecka kvar alltså!


Kommentarer
Postat av: Elin

2011-07-09 @ 13:59:54
URL: http://prekness.blogg.se/
Postat av: Elin

Du får lägga upp bilder på det du köpte :)

2011-07-09 @ 14:00:15
URL: http://prekness.blogg.se/
Postat av: Myran

Bilder på det du köpte! :D Ny läsare här. Titta jättegärna in på min blogg ^^

2011-07-11 @ 18:14:24
URL: http://trinnie.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-07-19 @ 08:42:45
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback