Vingåkers RF dag 2

Upp och morgonfodra 06.50, mocka och se till att lillhästen sovit gott. Han hade ätit bra, legat ner och inte vandrat någonting så jag antar att han hade sovit bra, trots allt oljud under natten!

Efter att vi hade varit och ätit frukost så gick jag och Frida en liten promenad med Gustav. Han verkade trött och ville helst äta gräs. Men han fick iallafall röra lite på benen. Vid 3-tiden började vi med knoppningen, som blev allt annat än bra denna gång. Trots att jag hade gele i och sydde dom så var jag inte helt nöjd.. Min klass startade inte förns 18.00! Det hade alltså räckt med att åka hit under torsdagen, inte på onsdagen ;-)

110 cm bed A
Han kändes trött och matt på framridningen, så dum som jag var red jag inte alls mycket. Lika så på framhoppningen så kändes han lite lojj och hoppade lite flackt så tog bara några språng. Väl inne på banan sen var han inte de minsta trött, snarare tvärt om. Jag hade 600 kg häst i handen som inte tog en enda förhållning och han kändes totalt oriden. Hinder ett gick han av flackt på, tvåan var okej, sen red jag (dumt nog) iväg honom lite på trean då jag kände att vi låg fel. Hinder fyra var okej, sen kom helvetet! Det var en ganska lång anridning till femman och där hade jag inte en chans, han sprang iväg och sen var det bara full fart hinder fem och sex. La en volt innan 7a för att försöka få lite kontroll, då går han istället emot och river sedan 7a, hoppar ok på 7b sen blir han stark 8 och 9 och river hinder 9. Sjuuukt missnöjd! Jag hade inte en chans emot honom och jag var så korkad som inte red fram ordentligt trots att han kändes trött. Dessutom hade jag flyttat upp tygeln ett hack på bettet till de mildare, de skulle jag inte heller ha gjort! Nae, ingen bra start alls! 12 fel och säkert tidsfel..



Skrittade av på vägarna innan det blev pyssel i stallet i form av BoT på hästen, smörja utrustningen och kvällsfodra. Jag red ca kl 19 så det var en extremt lång dag! Vi hjälpte Frida med Itop och Caroline i 120 klassen efter min också där Klaris kammade hem 4e platsen, superduper grattis! :)

God Pizza utanför husbilen till kvällsmat innan vi somnade gott!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du köpt nya schabrak och huvor?:) superfina på Gustav!

2011-07-03 @ 12:39:09
Postat av: Lisa Welin

När det inte går som man tänkt sig, tänk istället att du fått kunskap av det och troligen inte kommer göra så igen :) felen måste komma nån gång :)

2011-07-03 @ 16:28:17

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback