Förberedelser

Tar en tio minuters paus i allt packande och stressande för att uppdatera lite om vad som pågår. Imorgon styr vi husbilen med transporten bakom mot Vingåker och deras meeting Guldsporrarna. Sjukt kul ska det bli, jag är verkligen otroligt peppad (trots att jag helst av allt hade velat vara på Peace & Love) hihi så ska det bli roligt med en erfarenhet rikare. Dock är det så löjligt mycket som ska fixas när man ska vara borta så många dagar..


Imorgon kommer först hovslagaren på morgonen och slår på nya skor på Gustav. Därefter ska han ut i skogen och ridas. Sen till det jobbiga: de sista ska smörjas, hö och kraft ska packas, tävlingsskåp ska skrubbas och packas. Transport och husbil ska packas.. Sedan ska häst badas och därefter någonstans ska vi alltså vara på gång mot Vingåker. Hoppas på att jag inte glömt något, då får jag damp!


Nu ska jag ner och packa mina sista saker och se till så allt är tvättat och klart. Sen väntar sängen, kommer sova otroligt gott! Hoppas på att jag hinner uppdatera någonting imorgon innan vi åker. Kommer att ta med mig datorn, men tveksam på om mitt internet vill fungera där borta. Annars får ni klara er med SMS/MMS uppdateringar under helgen. Hoppas att vi ses i Vingåker, kommer själv att ha kameran framme på vissa ekipage som jag snokat fram ska dit ;-) hihi önska oss lycka till så hoppas jag som sagt på att vi hörs imorgon, annars trevlig helg! :)


Kommentarer
Postat av: pontus

svar: Så du ska också dit? Jag rider 125 & 130 :)

2011-06-28 @ 22:40:01
URL: http://pontuslidsell.blogg.se/
Postat av: Anonym

lycka till :D

2011-06-29 @ 01:06:42
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Lycka till! :)

2011-06-29 @ 09:36:21
URL: http://peggs.spotlife.se
Postat av: emelie

jobbigt & smörja i samma mening? Hur menar du, det är ju det roligaste med allt stallarbete:)

2011-06-29 @ 09:47:01
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback