Läsarfrågor

Passar på att svara på lite frågor nu när jag har tid :)

Anonym om Betessläpp:
åhh vad häärligt. går dem ute dygnet runt nu då? hur gör du vid tävling?
Härligt men vågat att släppa ihop så många tsm =)

- Ja det är underbart för dom! Gustav kommer att få stå inne kvällen innan tävling för att vila upp sig ordentligt. Sen kommer han även att få komma in på dagarna om det är jättevarmt då det är ont om skugga i hagen. Jo de är lite vågat med så många, men det var faktiskt hur lugnt som helst vid släppet och änsålänge har ingen blivit skadad. Alla fungerar superbra och verkar trivas ihop, hela 8 valacker är det i hagen! Ja tycker de är skönt med en stor flock! :)


Lotta om Videoklipp:
Har nog missat någon stans, men varför fortsätter du inte med flippanbettet? :)

- Jag bara lånade ett Flippanbett av en vän, som sen skulle ha tillbaka det. Beställde ett eget ifrån Skara, men de skulle ta ca 3 v innan det skulle komma. Dock så gick det riktigt fort då jag fick de redan igår!! Bara 1½ vecka efter beställning :) Så nu ska vi prova Flippanbettet igen.


Amanda om Tävling NORF:
Bara en fråga, inte meningen som någon negativ kritik utan ställs pga nyfikenhet! Vad händer om du låter honom gå på lite mer mellan hindrena?

- Tog inte med hela kommentaren då den var så lång hihi Men det handlar enbart om feghet ifrån min sida! Jag blir löjligt passiv på tränsbettet, helt utan anledning egentligen. Men får en känsla av att ja inte kommer få tillbaka honom ordentligt igen om jag låter honom gå på lite - skitdumt  jag vet! Men som sagt, de är de negativa med mig, att ja lätt blir passiv och inte riktigt litar på Gustav. Men jag vet om mitt problem så ska absolut jobba på de! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback