9 mars 2011

En snabb update innan jag måste åka till jobbet..
Igår blev det stallet på morgonen, massa mys med min fina lilla häst ♥ sen lite kvalitetstid tillsammans med Marcus när jag kom hem. Vid 15-tiden mötte jag upp Klara och Maria för lite träning på gymmet och jag kan bara sammanfatta såhär: Jag har världens sämsta ork, kondis, styrka och kordination. Men jag ska fan kämpa på nu! Gym minst en gång i veckan och sen träna hemma minst två dagar i veckan! Gick sedan med Klara hem till henne innan vi åkte till stallet och hon hoppade Caroline och Pierina. Jag var barnpersonal = ännu mer träning! Åkte sedan hem till Klara, käkade gott och åt semla muuums :D Tisdagsmys med Klara o Mange helt enkelt, riktigt great! Kom hem efter 22 och somnade gott hihi


Klara & Itop

Idag, stallet på morgonen, red ut en sväng på Gustav. Eftersom det stod jogging på schemat idag, kunde jag likagärna göra de på vägarna ute i solen, så slapp vi ridhuset idag - skönt! Han var fin och härlig :) Nu väntas det jobb, trodde jag började 11, men börjar visst 12.. Stänger idag så är inte hemma förns 21.40.. Får se om jag orkar med någon update då, annars hörs vi imorgon! NU måste jag sätta fart! :)


Kommentarer
Postat av: Ida

men det är okej för oss, nästa månad blir bra!

jag bor i söderköping och kommer nu börja rida för vrf, du rider också där va? jag rider stellans hästar, vilet emma falk också gör om du vet vem det är? :)

2011-03-09 @ 11:38:55
URL: http://fjulla.blogg.se/
Postat av: lisa

Hehe, du var väl ändå banpersonal och inte baRnpersonal? ;)

2011-03-09 @ 14:50:58

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback