Hopphästen vs Dressyrryttaren

Idag skulle jag ha tränat dressyr för Marie Carlgren, men pga min extrema förkyldning och febern som inte riktigt vill ge med sig så fick jag ringa in en ersättare. Min fina vän Alexandra, uppfödare till Gustav, fick hoppa in och rida en lektion för Marie på just Gustav!

Det var ett år sedan Alexx senast satt på honom så det var väldigt kul. Han såg extremt stor och maffig ut när Alexx satt på honom! Dock så visade han väldigt många mörka sidor idag, han är inte van att någon säger åt honom på skarpen när han dummar sig ;) hihi men i övrigt tyckte jag att det gick mycket bra! Det är inte en lätt häst (kanske om du sätter upp RGB eller Jan Brink på honom då). Alexx har verkligen utvecklats sen hon började rida Onyx och de syns verkligen hur bra hon tar sig ur saker. Därför var det superkul att titta på dom idag. Hade Gustav bara varit lite snäll och slappnat av oftare så hade han varit en jättefin dressyrhäst! Det va lite hopphästen vs dressyrryttaren idag hihi, men jag njöt för det var riktigt kul o se honom från marken när han slappnade av en minut och var riktigt fin under Alexx! :)



Så tack Alexx för att du red honom!
Och jag säger som ja sa förut idag, han finns om du vill tävla dressyr - jag är fruktansvärt mesig hihi Dock måste jag införskaffa en ny dressyrsadel! Nu sa även Alexx att den är hemsk och att den är snorhal, vilket jag klagat på länge nu. Så får nog skippa sparandet om en Butet hoppsadel och påbörja sparandet av en ny dressyrsadel istället.. Film kommer, efter att ja kollar me Alexx att de är okej ;)

Kommentarer
Postat av: Alexx

kan vi inte få till det någon dag så vi kan ta med SingSing så du kan rida lite markarbete på honom medans jag rider Gustav. Han behöver verkligen lära sig hoppa! Skulle vara jätte bra! (:

2011-03-18 @ 20:48:48
Postat av: Alexx

det är absolut okey att lägga upp film. Lägg gärna ut de riktigt dåliga bitarna också så folk får se hur SVÅR han är. Jag hade velat haft kvar min fina Onyx minst ett år till, jag har så mycket kvar att lära som han kunde lära mig. Det är nog det jag är mest ledsen övet att han försvann. Inte att jag missar SM utan att jag hade så mycket kvar att lära. Saknar min fina älskade häst. ( sen kan du låta bli att publicera alla elaka kommentarer som kommer in om hur jag rider etc, för jag är för känslig. jag är inte lika tuff som du är )

2011-03-18 @ 20:52:44
URL: http://alexxkjorsvik.blogg.se/
Postat av: Erica

Äh, vad ska du ha dressyrsadel till ;) hihi! Han såg verkligen maffig ut idag :) Han är fin!! :)

2011-03-18 @ 21:47:18
URL: http://fruuktsoppa.blogg.se/
Postat av: Emilie persson

Om du ska sälja din dressyrsadel är jag intresserad! Vad är det för vidd och tum på den?!?!?!? Jag vill ha första sching ;) letar som en tok!!

2011-03-18 @ 22:05:53
URL: http://Www.emiliepersson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback