Ponnyridning

Äntligen hemma och fy fasiken så trött jag är! Det märks att det varit löning idag och att det dessutom lyckas att vara fredag samtidigt gör inte saken bättre, vi har haft att göra helt enkelt. Samtidigt är det skönt, tiden går fort ;)


Igår då, red jag ponny som sagt. Så himla roligt var det, älskar verkligen att rida andras hästar och framför allt då ponnier! Så får jag en fråga om jag vill rida ponny har jag väldigt svårt att tacka nej hihi. Har varit inne länge på att köpa en 2åring (D) ponny att rida in, träna, tävla och antligen avla eller sälja. Men varken ekonomin tiden räcker till, men det hade varit roligt! Men igår red jag som sagt en ponny i stallet, Ivar. Superfin liten D-ponny som tyvärr varit lite skadad till och från men som nu är fullt frisk och ska ridas normalt. Ivar stod på Myckelby samtidigt som jag hade Cassiopeia där, så jag vet ganska väl vem ponnyn är :)

Gick jättebra! Var ju första gången jag satt på honom så handlade mest om att hitta knapparna och få lite förtroende. Mycket skrittarbete för att få loss honom i sidorna och våga komma fram till bettet (sjukt olik Gurkan att rida förövrigt). Joggade ganska mycket och hade ett ganska fint travarbete, galopperade ytterst lite. Superfin sista 10 min och då kändes det riktigt bra!

Dock så såg det riktigt rolig ut, enligt mig, de kändes lite som att jag hade fötterna i marken (självklart var det inte så illa haha). Men som sagt kul var det och jag tror det är jättenyttig att rida olika hästar, både för sin egna ridning och även för att kanske uppskatta sin egna lite mer. Får jag chansen, kommer jag absolut att rida honom igen! :)


En jättegammal bild på Ivar.

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Tänk att man är helt slut på fredagarna!

Ha en riktig skön helg!

/ Eleonor

2011-03-25 @ 22:26:53
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det är verkligen så himla kul och nyttigt att rida andra hästar än sin egna :)

2011-03-25 @ 22:32:07
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Anonym

mys och rida ponny, snart snart snart ska jag åka och hälsa på Majsan och då ska det ridas galen påånniiii <3

2011-03-26 @ 00:24:46
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback