16 november 2011

Lyckan varade inte länge .

Vilken jävla skitdag, idag känns det inget roligt att heta Therese Klintestam, that's for sure. Vaknade upp tidigt imorse med feber, illamående och bara sådär allmänt pissförkyld! Var bara att ringa jobbet och sjukanmäla sig, inte en chans att jag orkar med ett långpass på jobbet med feber och en näsa som inte slutar rinna.. 


Tog mig två Ipren och åkte ut till stallet, fyfan, det var till och med jobbigt att köra bil. Möttes av ett ännu mindre roligare besked när jag väl anlände till stallet. Kollade in i Gustavs box och tyckte att hans vänstra fram var lite svullet igen, tog ut för att inspektera. Mycket riktigt.. Antagligen busade han lite väl mycket igår eller så har han kliat ordentligt på sitt fina sydda sår - för idag såg det ut såhär när jag kom.



Tack för den! Såret har gått upp, det blödde lite och benet var lite svullet. Kul.. Var bara att ringa veterinären. Dock var det ingen idé att sy om såret och veterinären tyckte att det var mycket konstigt eftersom det var så fint igår. Hur som helst så blev det tejpat och lindat istället och tillbaka in i sjukhagen, jippie. Den "friskförklarade glädjen" varade inte mer än ett dygn. Fan vad kul det är med hästar!! :(



Känns så himla tråkigt, igår var allt så himla bra och idag är vi tillbaka på ruta ett igen.. Nä, nu ska jag lägga mig i sängen igen, fortsätta deppa, tycka synd om mig själv (och Gustav som var så lycklig igår, stackars älsklingen ♥) och fortsätta snora, hosta osv. BRA DAG osv - NOT!

Kommentarer
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Usch din stackare!!!

2011-11-16 @ 19:01:07
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Men då :-(

2011-11-16 @ 19:30:22
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hejsan!

Först vill jag bara säga att jag lider med dig! Går också igenom en jobbig tid just nu då jag precis mist min bästa vän :(

Men tänkte höra om du kanske vill ha några bilder från Åby's lokala hoppning? Var där med en vän och fotade även dig då (hittade dem förut när jag rotade runt på datorn) hihi! Så om du vill ha dem kan jag redigera dem och sedan skicka :)

2011-11-16 @ 20:17:17
URL: http://amandajohannas.blogg.se/
Postat av: erika

Men nää vad oflyt du har med allt Tess :( Krya på dej allt vad du kan!

2011-11-16 @ 20:31:14
URL: http://majimka.blogspot.com
Postat av: Evelina [Þytur o. Frosti]

Åh, såg videon från igår.. var så fin. Och nu det här igen, stackars er. Håller tummarna för att ni ska bli friska så fort som möjligt - sånt här är inte kul.

2011-11-16 @ 20:43:04
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Postat av: Linda

Nä, fy vad tråkigt!! :(

2011-11-16 @ 21:00:45
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Emmie

Faan va synd Tess! Håller tummarna att han blir bra fort och att han håller sig skadefri i fortsättningen!



Gillar att du uppdaterar mycket numera! =D

2011-11-17 @ 20:58:28
URL: http://livingtheedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback