18 november 2011

Fredag .

En bra dag, det känner jag på mig att detta kommer bli! Stallet gick bra imorse, pysslade om min lilla grå och plåstrade om såret, samt tvättade rent. Ser fint ut visserligen, men tycker fortfarande att det ser lite otäckt ut. Jag kan iallafall glädjas åt att han är inte de minsta halt eller öm i benet, vilket känns otroligt skönt.


Såhär ser såret ut idag ..

Pratade med veterinären även idag och hon sa att det var bara att hålla det rent så gott som, utan att tvätta det för mycket. Bandaget han kommer att ha runt om ska bytas varannan dag tills det ser bra ut helt enkelt. Sålänge han inte haltar är det bara bra om han rör på sig, därför tänkte jag prova att ev. tömköra honom (i skritt såklart!) på måndag så han får jobba lite. Annars kommer denna pojke bli väldigt svårhanterad!


Hur som helst. Nu har jag packat klart, tror jag. Inväntar på att klockan ska ticka på så jag kan traska ner till stationen, möta upp Melinda och Casper för att sätta mig på tåget mot Örebro. Kommer bli en bra helg! Känns skönt att få komma bort lite, tror jag behöver det. Speciellt få umgås med fina vänner och glädjas lite i denna deprition som pågår just nu med sjukdom och skadad häst. Blir som sagt inte så mycket uppdatering, ska se om jag hinner göra lite tidsinställda inlägg åt er! På återseende :)

Kommentarer
Postat av: sara

Fy vad otäckt det ser ut! Visst har stygnen gått upp helt där?

2011-11-18 @ 21:06:00
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ush, ser riktigt läskigt ut. Ser ju nästan ut att bara bli värre & värre :/

2011-11-19 @ 22:17:27
Postat av: Emelie

Hoppas det läker på bra nu!

2011-11-23 @ 07:48:22
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback