29 november 2011

Ledig .

Mina lediga dagar går i ett känns det som, hinner liksom inte känna att jag är ledig. Hur som helst så tog jag en ordentlig sovmorgon idag, vilket jag tror var bra för min förkyldning. Känner mig redan bättre faktiskt! Tog sedan cykeln ner till stan en snabbis och fixade lite saker innan jag åkte till stallet, kände mig extremt långsam idag..


Hur som helst så pysslade jag om min älskade häst ordentligt idag. Tvättade hans svans idag samt flätade den så den inte ska ta så mycket skada i hagen nu när det är så lerigt. Fixade även till manen idag! Eller aa, lite grann iallafall.. Borstade länge innan jag tog på honom sakerna för ett joggingpass i ridhuset. Han känns så fin! Lite stel idag, men oj vad han trampar på. Joggade i kanske 15 minuter idag och han var supersvett efteråt och då hade vi absolut inte gjort något krävande. Gissa om min lilla grabb har tappat kondition och muskler!? Bara börja bygga upp nu då, tänkte börja med galoppintervaller i nästa vecka. 

Kom på nu att jag glömde fläta om Gurras svans efter ridpasset idag :( Fasiken då! Nu kommer tvätten vara gjord helt i onödan, sååå typiskt mig, fan! Och så ska jag inte ut förrens imorgon eftermiddag... åh!!


Annars har jag varit hemma hos Marcus nu under kvällen och pysslat lite. Jobbar 9-16 imorgon, då är det skönt att sova i stan, behöver inte gå upp förns kl 8 hihi, lyxigt! Sen blir det stall och sen tror jag att jag stannar hemma i Ljunga faktiskt om ingen vill umgås lite onsdagkväll? Om jag orkar haha nu - sova!


Fortfarande lite (läs väldigt) lång.. Men jag tycker den är fin :) Nu är den ju jämn åtminstone!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

sv Jo det trodde jag med men tydligen inte. Han fick kotledsinflammation (dubbelsidig?) ganska snart. De sa inget, utan allt vara bra bra när jag frågade. Han svarade tydligen inte på behandling o avlivades i augusti. De ringde först efteråt o talade om det, tack för den. Allt slit för absolut ingenting :(

2011-11-30 @ 11:55:56
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: Frida

Du är alltid välkommen till Greys Anatomy kvällarna på styrestagatan 2 :) <3

2011-11-30 @ 12:06:06
URL: http://friduusss.wordpress.com
Postat av: amanda

vad önskar du dig i julklapp i år? :D

2011-11-30 @ 12:33:26
Postat av: A N G E L I J N A

checka in min nya blogg om min NYA ponny som jag äntligen har köpt efter att ha varit skötare på honom under en längre tid, missa inte det!:)

www.dompe.blogg.se

2011-11-30 @ 18:03:53
URL: http://dompe.blogg.se/
Postat av: Hillevi :)

SV: haha, jag vet faktiskt inte riktigt, men något riktigt fint hoppas jag (om jag vinner i alla fall, haha! ;) Jag såg att du hade röstat, såå himla snällt :D taaack!

2011-11-30 @ 21:04:37
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/
Postat av: Emelie

Manen är ju jättefin nu !! Inte kortare :)

2011-11-30 @ 22:18:37
Postat av: Amanda

Tycker manen är jättefin sådär, precis lagom längd! :D

2011-12-01 @ 14:02:30
URL: http://amandaalvmo.devote.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback