Dag 4

Det här är jag bra på .

Jag anser att jag har en ganska bra grundsits och det känns som att jag är ganska bra på att rida många olika hästar. Jag har ofta hjälp vänner osv med att rida deras hästar om det varit något problem eller liknande och det har på nått känts som att det alltid funkat ganska bra. Dvs, jag tycker att jag är bra på att läsa av nya hästar ganska snabbt och förstå lite hur dom ska ridas.


Jag tycker det är jättesvårt att hitta saker som man är bra på för att sedan skriva om dom.. Jag jag tycker att jag tar till mig vad folk säger på ett bra sätt, framför allt tränare. Jag lyssnar och vill hela tiden utvecklas så ja suger verkligen i mig allt för att göra rätt. Ibland kan jag lyssna lite för mycket och glömma min egna känsla, men jag är bra på att lyssna på råd, ofta både bra och dåliga ;)


Jag är bra på att knoppa! haha, jag var knopparen i förra stallet vi stod uppstallade i och kan nog säga att jag är knopparen även på Fursta, iallafall till några (host Frida, host). Men jag älskar att knoppa och pyssla med hästarna, så som knoppning, putsa på dom, inte bara till tävling utan även i vardagen. Vägrar att rida med en skitig häst! Så jag är väl helt enkelt bra på att hålla häst och ryttare snygga!


Då kan jag ju spinna vidare på att jag är bra på att ta hand om min egna utrustning. Smörjer av alla lädersaker efter ridning och tvättar ofta schabrak och lindor då jag anser att svettiga & håriga saker är det äckligaste som finns. Jag är nog ganska pryd vad gäller saker och skulle nog kalla mig själv "ordningskvinnan på prylar" - dock bara i stallet och på mina egna saker ;)



Allt ska blänka hos Tess Klintestam!

Kommentarer
Postat av: Frida

haha ja du är helt klart knopparen i stallet! Snyggare knoppar får man leta lääänge efter ;) Och jag vet fortfarande inte vad jag ska ta mig till den dagen du inte är i stallet när det är tävlingsdags, PANIK!

2011-11-07 @ 22:35:21
URL: http://friduusss.blogg.se/
Postat av: Malin

Nämnde dig i ett inlägg, hoppas du blir GLAD, och sprider budskapet vidare! :D

2011-11-08 @ 00:51:54
URL: http://mightybouncer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback