Dag 5

Min klädstil, både inom och utanför hästvärlden .

Inom hästvärlden brukar folk säga att jag är snobbig och alldeles för välklädd/finklädd för att hålla på i ett stall. Jag tycker själv att det är lika viktigt att känna sig fin och trygg i sina kläder, vare sig om det är i stallet, på jobbet eller hemma i soffan. 

Men för att berätta lite mer invecklat hur jag klär mig, först i stallet då. 
Jag har alltid ridbyxor ifrån Kingsland eller Pikeur, helskodda om planen är att rida dressyr och knäskodda eller helt oskodda om planen är annorlunda. Har höga strumpor ifrån Kingsland, tunna eller tjocka beroende på vädret. Stallskor går jag alltid i, jag är jättenöjd med mina svarta med snörning och dragkedja ifrån Shires, supersköna! Sommartid kan jag traska runt i foppatofflor (inte att rekomendera) och på hösten kan jag gå i gummistövlar. På sommaren har jag nästan alltid pikétröja eller skjorta, tycker helt enkelt att det är snyggast och skönast. Undviker helst linne eller tubtopp då det skulle göra väldigt ont på kroppen om jag skulle åka av, dock kan det faktiskt hända att jag kommer till stallet i de ibland. Vintertid har jag väl som på sommaren, piké, skjorta eller polotröja. Antingen har jag en v-ringad tröja över eller en tjockare tröja/fleece. Dunjacka vintertid och shoftshell jacka när det är lite svalare. Mössa eller keps beroende på värdet.

Så om det kallas snobbig stil, ja då är jag snobbig i stallet då. Kläderna ska vara bekväma, är dom snygga dessutom är det ett stort plus! Man vet ju aldrig när kameran kommer fram ;) haha Jag skulle mer kalla min klädstil i stallet, stilren. Jag liksom gillar att matcha..




Utanför stallet..
Svårt, bor mer eller mindre i mina underbara mjukisbyxor ifrån Puma. Använder de onödigt mycket kan jag tycka. Jag vet inte riktigt vad jag har för stil utanför stallet, jag klär mig så som känns bra. Går sällan i vanliga kläder, kanske därför jag har svårt att peka ut en viss klädstil ;D Men jag älskar kavajer, har flera olika och använder de nästan till allt - så snyggt!




Kommentarer
Postat av: Tess & Henrietta

Cool, snygg blogg :)



Du har inte lust att länka våran blogg? :)

2011-11-09 @ 20:59:01
URL: http://swedenjumpers.blogg.se/
Postat av: Emma K

Hej! Var det du som hade en kingslandväst tillsalu på hastnet? Skulle vilja köpa den :-) / Emma Karlsson

2011-11-10 @ 08:32:51
Postat av: Annica

hej tess! visst ville du ha en brun amino kavaj? här är en tjej som säljer: http://tavlingsryttarninorr.blogg.se/



mvh annica :)

2011-11-10 @ 21:36:00
URL: http://massahastsaker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback