Örebrohelgen

En helg i Örebro ..

.. Och jag är helt slut! Var så underbart skönt att få komma bort lite, träffa underbara människor och vistas i en trevlig miljö, som det behövdes. Men nu är kroppen verkligen helt utmattad, allting har gått i ett och gårdagen var extremt lång och jobbig.

Vi kom dit i fredags eftermiddag, tågresan dit gick väldigt bra. Blev sedan en mysig hemmakväll med lite film och chips hemma hos Martina och Emma. 

På lördagen tog vi en härlig förmiddagspromenad med hundarna i en otroligt härlig omgiving. Vi var på något naturreservat som jag tyvärr inte minns namnet på, O-någonting tror jag. Blev sedan en sväng till ett köpcenter där vi mest fönstershoppade såhär veckan innan lön haha, hade dock behövt otroligt mycket, men men. Käkade lunch som om vi aldrig ätit tidigare och hade trevliga samtalsämnen. Blev sedan en underbart rolig utgång (som jag dock inte minns sådär jättemycket av), men jag vet att vi hade roligt haha 

Sov bort halva söndagen innan det var dags att ta tåget hem. Saken var bara den att vi läst våra sms-biljetter på lördagkvällen när kroppen hade fått i sig lite alkohol (kanske lite för mycket), så vi hade läst biljetterna helt fel och var en timme försenade till tåget, kul. Missa tåget är väl de som inte får hända liksom! Hur som helst, efter mycket krångel och tjaffs med SJs personal så fick vi betala nya biljetter. Vänta i över en timme på första tåget som vi åkte på i hela 20 min innan vi fick sitta ytterligare en timme och vänta på tåg två.. Aldrig mera tåg!

Naevars, det var roligt förutom tåginsidenten. Och som sagt, de var välbehövligt :) Lite tråkigt att komma hem halv åtta på kvällen istället för halv fem bara, men så kan det gå! Tack Melinda, Martina och Emma för en kanonhelg!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du var i örebro :D vart gick ni ut? Antar att ni var ute och gick runt rävgången tror även det kallas Oset, ser ut som det på bilderna iallafall :D

2011-11-21 @ 19:23:47
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: m

HAHAHA BÄSTA :D o vafan e de för bild xD minns inte ens den lixom.. hahaha

2011-11-21 @ 23:13:42
URL: http://melindaaaa.webblogg.se/
Postat av: Alida

Jaa Oset & Rynningeviken & Rävgången var ni säkert vid (som Iaa redan skrivit) :)

Fina Örebro ♥. Men drygt att missa tåget, bil är bäst!



2011-11-23 @ 15:50:56
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Emelie

Eeeh... Varför skulle ni tjaffsa med SJs personal. Var väl inte deras fel att ni läst fel på biljetten? Själv föredrar jag tåg framför andra transportmedel (buss, bil, flyg). Låter som en trevlig helg annars!

2011-11-24 @ 16:48:58

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback