Shoppingsugen

Vill ha begär . 

Nu har det satt igång igen, mitt vill ha begär. Tröstshoppa kanske vore någonting just nu? Naevars, jag ska faktiskt inte shoppa mer, just nu iallafall! Skulle vilja skriva att jag inte ska shoppa mer iår, men vi alla vet att det är totalt omöjligt ;) 

Mina största vill ha begär just nu.. 



Detta supersnygga svarta sett ifrån HV Polo. Jag avskyr egentligen svart och tycker att det är en allmänt tråkig färg. Men eftersom Gustav har relativt mycket svart i sig så anser jag att detta kan vara ganska snyggt. Dessutom gillar jag de turkosa detaljerna! Schabraket kan du köpa hos Cheval för 599 kr och benlindorna från samma ställe för 259 kr.

Tänker inte ge mig, men jag ska ha dessa underbara fluffiga boots ifrån Eskadron! Svarta med fårskinn, ja så ska det vara och jag bara ska ha dom. Tyvärr har jag inte hittat de någonstans häromkring i rätt storlek.. Finns på Charlies för 479 kr, tyvärr fanns de inte i rätt storlek där heller senast jag var där.
Jag kanske är inne i en boots-period, men dessa är också bara någonting jag ska ha. Skapligt avundsjuk jag blev när Frida kom hem med ett par i veckan till Kasper oj oj oj. Dessa bruna skönheter kommer ifrån Schockemöhle och kostar 225 kr hos Cheval


Det finns såklart väldigt mycker mer jag vill ha, så som GPA kavaj, Animo kavaj, CO leather hjälm, De Niro stövlar osv osv. Ja, listan kan göras lång men dessa tre saker är jag verkligen sjukt sugen på!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag bara undrar, finns behovet av bootsen eller är det bara något du tycker är snyggt? ;P

2011-11-16 @ 23:52:40
URL: http://ljungeln.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag har luddbootsen och jag älskar dom! Mina favisar och dom används flitigt på tävlingarna :)

2011-11-17 @ 09:47:53
URL: http://hastfotografen.webblogg.se/
Postat av: Rebecca - Min Fotoblogg

mums på luddbootsen och den översta outfiten.. riktigt snyggt!



fin blogg och läcker häst :)

2011-11-17 @ 12:30:44
URL: http://rebeccatengstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback