22 oktober 2011

Lite lördags snack .
Eftersom jag är så extremt uttråkad och inte kommer på fler ord på wordfeud just nu, får bloggen istället stå ut med mig. Har inget speciellt att skriva om eller berätta, så detta blir verkligen ett sådant inlägg där alla tänker "alltså, fan så osamanhängande, vad tänker hon med!?" haha idag bjuder jag på ett sånt ;)

Jag kan ju berätta att jag trodde att jag tappat mitt körkort på sjukhuset efter operationen i onsdags då jag inte hittat det, men i själva verket så har min käre pappa haft det i sin plånbok hela tiden. Tydligen hade jag gett mitt körkort till honom efter operationen när han hämtade mig, inte vet jag varför och inte heller har jag något minne av det! Hur som, jävligt skönt då jag slipper fixa ett nytt!

Hm.. Vad kan jag skriva mer? Imorgon blir det stallet på förmiddagen har jag kommit fram till. Om det inte blåser och är allmänt tråkigt väder imorgon så ska jag försöka skritta ut en sväng på Gurkan. Men då måste vädret vara okej, för inte ger jag mig ut på honom när han vilat en vecka - det är aldeles för risky när jag inte är helt bra än! Sen blir det en såndär tråkig söndag där jag ska städa, tvätta och göra sånna tråkiga saker. Sen hoppas jag på att få träffa pojken min som jag inte träffat på en vecka nu! Om en vecka flyttar jag in till stan :)

Mina fyra små önskningar såhär inför vintern!
Eskadrons svarta boots med fårskinn, mysanpys och bara ett måste. Inläggs-sulor i fårskinn för att inte frysa om fötterna när man rider (endast 49 kr hos Charlies!). Sen vore en snygg och skön polotröja ifrån HV Polo inte sitta helt fel heller. Jag älskar polotröjor på vintern, mums! Sist, men inte minst ett par härliga uggs ifrån HV Polo.

 



 

Så, nu har jag skrivit ett helt onödigt inlägg såhär på lördagskvällen, nu kan jag gå och lägga mig! hihi

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Den där tröjan såg verkligen mysig ut! Vart kommer den ifrån? HV polo?

mvh Lovisa

2011-10-23 @ 00:15:55
URL: http://stockholmryttare.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Haha åh narkos? :P Det första jag sa efter min operation var till min pojkvän "Gå och hämta mina matteböcker, jag har ju lektion nu"

2011-10-23 @ 08:53:53
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: erika

aaah, onödiga inlägg är ibland riktigt trevliga dom också ;D

2011-10-23 @ 10:46:07
URL: http://majimka.blogspot.com
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

SV: Tack (igen)! Hon stod dock emot mot väggarna på något vis och fick inte alls till några byten i galoppen, men hon ville inte sakta av och byta så vi körde på. :P

2011-10-23 @ 12:11:23
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Malin

Dom där fårskinns sulorna måste jag skaffa mig till vintern. :)



=)

2011-10-23 @ 19:29:23
URL: http://livetenligtmaalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback