22 oktober 2011

Dagens ridpass .

Idag har jag ridit på Gustav! :D Åh det var så underbart att få sitta på hästryggen igen. Jag var otroligt spänd när jag hoppade upp då jag fortfarande har känningar i ryggen och dessutom riktigt ont i munnen. Men väl uppe på hästryggen tror jag att jag glömde hur ont det gjorde för jag kände inte av någonting! 

Skrittjobbade honom på halvlång tygel och han kändes inte det minsta stel eller trälig. I traven pinade han på som han aldrig gått omkull eller vilat nästan en vecka. Han kändes oförskämt fräsh faktiskt!! Snacka om att jag njöt som ett litet barn, ville rida hur länge som helst. Men detta var bara för att känna så allt kändes okej - vilket de gjorde.

Tog en liten galopp också och woow, han kändes såå fräsh! Längtar tills vi är igång ordentligt igen, kommer bli så himla roligt :) Han fick prova sitt nya fina blåa schabrak och det måste jag bara säga att jag är grymt nöjd med! Passade honom så otroligt bra och det kommer bli så läckert med benlindorna. Så träningssugen!!

Tyvärr får jag nu äta upp att jag red lite lätt trots att jag egentligen inte får. Svullnaden i munnen har inte gått ner än och det började blöda igen efter ridningen och det gör ont. Men, jag står ut :) 


Här ser man den blåa färgen lite bättre! Det är ren och fin kärlek :) ♥
Helt klart det snyggaste jag designat tror jag faktiskt..


Kommentarer
Postat av: maria e

åååh gudars vad snyggt schabraket blev:) jobbigt med tänderna, men tur att det läker relativt fort i munnen! svårt att låta bli att rida =)

2011-10-22 @ 15:33:41
Postat av: Rebecka

Håller med, skitsnyggt!



2011-10-22 @ 15:50:40
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/
Postat av: Camilla

Snyggt! Du köpte sadeln för inte så längesen va? Prova sadla lite längre bak, kanske en synvilla men den ser lite smal ut, ligger lite i bakvikt, men jag tror att det bara är att den ligger lite på bogbladen som gör att det ser ut så. :)

2011-10-22 @ 16:35:01
URL: http://thisiscamilla.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Superfin färg! har ett scapa i liknande och älskar det :)

2011-10-22 @ 21:37:15
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Frida

så jävla snyggt schabrak du har tess!! Måste ju nästan ha ett sånt till hoppningen också ;)

2011-10-22 @ 21:47:03
URL: http://friduusss.wordpress.com
Postat av: Carro

Jättesnyggt schabrak och härligt att han känns bra! Ta det lugnt själv bara så du inte kör igång innan du läkt ordentligt :)

2011-10-22 @ 21:56:45
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

SV: Tack ska du ha! :) Hihi hon är rätt snabb trots att jag inte försöker så mycket i omhoppningarna alla gånger, ex. inte idag.

2011-10-22 @ 22:12:50
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Martina

Jag blev också opererad i munnen förra veckan.. riktigt ont men man var ganska groggy efter tabletterna så jag minns inte ett dugg :P



Riktigt snyggt schabrak.. hade min häst gått att rida på att jag verkligen velat ha ett sådant. så sjukt snygg färg !! vad ligger de på i pris ungefär ? Mvh Martina

2011-10-23 @ 10:15:50

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback