Operation & långt inlägg!

Just nu är jag riktigt jävla förbannad på Telia! Vi har varit utan internet och telefon sen i fredags och i söndags lovade de oss att de skulle ta max tre dagar sen skulle det vara fixat. Men har vi fått något internet? Nej! Åh så arg!!


Gustav verkar må bra efter olyckan. Såren har börjat läka och ingenting har blivit infekterat. Han har varit lite svullen i benen på morgonen, men efter en morgonpromenad på ca 20min varje dag har det försvunnit. Tänker ändå att ta ut min equiterapueft (stavas?) till honom, för säkerhetsskull!


Jag har haft ont i ryggen hela veckan och har haft svårt att gå. Fick ett snyggt blåmärke på ryggen , så får glädjas åt att det inte är bikini säsong just nu ;)

Förövrigt så har jag opererats idag. Munnen fick sig en omgång med kniven och nu är två visdomständer borta. (en kvar) Just nu ser jag ut som en uppsvälld hamster, kan inte prata och det smakar blod i hela käften -konstant! Sjukt obehagligt och ont gör det också, inte kan jag äta heller. Bara elände ;) haha kommer försöka undvika att träffa folk närmsta två dagarna, skrämmer nog ihjäl alla!


Ehm vad mer.. Jo Freddie växer så de knakar och blir bara kaxigare och kaxigare. Som tur är funkar Teddie o Freddie superbra ihop vilket är roligt :)


Bloggtävlingen? Ja, så fooort jag har internet så drar jag en vinnare! Så himla typiskt att internet skulle försvinna just nu..


Avslutar med att fråga om någon fotade mig o Gurr på Smedby så får ni gärna skicka dom till [email protected] :) hihi


Kommentarer
Postat av: Eleonor - Ridlärare & Hästföretagare

Skönt o höra att ni båda verkar välbehållna. Du "lurade" mig lite med rubriken - trodde du opererats pga fallet.



Kram

2011-10-19 @ 23:17:03
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: tovearviidsson.blogg.se

det är jui inte dit fel att internet försvan.

vi får ta det som de kommer . man kan ju aldrig vänta förlänge ;)



kram :) <3

2011-10-20 @ 07:59:29
URL: http://tovearviidsson.blogg.se.blogg.se/
Postat av: Julia

Vilka är Teddie och Freddie? :)

2011-10-20 @ 18:34:42
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL:


URL:


Kommentera här:

Trackback